04.11.2021-11:59 (Son Güncelleme:04.11.2021-12:22)


1

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'nin Antwerp'e konuk olacağı karşılaşma öncesi takımın Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira açıklamalarda bulundu. Vitor Perreira'nın maç öncesi açıklamaları dikkatleri üzerine çekti.



2

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada, ''Bu maçın önemini biliyoruz, 3 puanın önemini biliyoruz. Kafamızda 3 puanı almak var. İyi bir takımla oynuyoruz. Onlar bizi tanıyor, biz onları tanıyoruz. 3 puanı almak hedefimiz.''



3

Eleştirilere yanıt veren Vitor Pereira, ''Şuan bütün odağımız takımın odağını artırmak. Futbolda eleştiriler vardır. Teknik direktör olmak istiyorsanız eleştiri normal. Bir gün dünyanın en iyisi sizsinizdir sonraki gün farklı olabilir. Daha önce gösterdiğimiz seviyeyi göstermemiz gerekiyor. Benim işim bu.'' ifadelerine yer verdi.



4

"Frankfurt'taki penaltıyı atsaydık bizim 2 puan fazlamız olacaktı. Futbol matematik değildir. Bazen sahada çok çalışabilirsiniz ama rakip bir pozisyon bulabilir. Futbol bu yüzden güzel. Çok tecrübem var. Şunu biliyorum ki bazen bir sonuç almak futbolda çok şeyi değiştirebilir. ''



5

Kadıköy'de 2-2 sonuçlanan Antwerp maçının ardından, ''Kulüpte herhangi biri Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ni kazanacak seviyede olduğunu düşünmemeli. Biz bu turnuvayı kazanacak seviyede değiliz." açıklamaları büyük gündem olmuştu. Pereira o sözlerine açıklık getirdi.



6

Portekizli teknik adam, ''Yarınki hedefimiz maçı kazanmak. Bir sonraki aşamaya geçmek. Dünyadaki en iyi takım biz değiliz. Omzumuza bu sorumluluğu yüklemememiz gerekir. Tabi ki Avrupa Ligi'ni kazandım. Yardımcı hoca olarak kazandım, teknik direktör olarak kazanmak istiyorum." şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR