Fenerbahçe’de sürpriz hamle: Juventus’un yıldızı için temaslar başladı

Süper Lig’de milli araya lider giren Fenerbahçe’de ara transfer dönemi transfer çalışmaları başladı. Sarı lacivertlilerin Juventus’ta forma giyen Kenan Yıldız için girişimlere başladığı iddia edildi.

09.10.2023-17:24 - (Son Güncelleme: 09.10.2023-17:24)

Yaz Transfer döneminde kadrosuna kattığı oyunculardan büyük verim alan Fenerbahçe’de devre arası transfer dönemi çalışmaları şimdiden başladı.

Süper Lig’de ve Avrupa’da henüz kayıp yaşamayan sarı lacivertli ekip, Juventus’ta forma giyen Türk futbolcu Kenan Yıldız için Torino ekibinin kapısını çaldı.

Fenerbahçe Kenan Yıldız için harekete geçti

İtalyan basınının iddiasına göre Fenerbahçe, kadrosuna genç bir ismi katmak için listenin ilk sırasına Kenan Yıldız’ı yazdı. 

Benfica’nın da nabız yokladığı Kenan Yıldız için ilk teklifini Juventus’a ileten Fenerbahçe’nin İtalyan ekibinden olumsuz yanıt aldığı kaydedildi.

Kenan Yıldız Fenerbahçe

Milli takımdan davet aldı

A Milli Futbol Takımımızın UEFA EURO 2024 Elemeleri’nde oynayacağı Hırvatistan ve Letonya maçlarının aday kadrosuna dahil edilen Kenan Yıldız, kariyerinde ilk kez milli olmaya hazırlanıyor.

Bu sezon dikkatleri üzerine çekti

Juventus’un A Takımı kadrosunda bu sezon 7 resmi maça çıkan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu, 1 gol 1 asistlik performans ortaya koydu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal