Fenerbahçe'de Sarı Kart Krizi!

Fenerbahçe'de bu akşam oynanacak olan Kasımpaşa karşılaşması öncesinde sarı kart sınırındaki oyuncular teknik heyeti düşündürüyor.

25.04.2021-15:22 - (Son Güncelleme: 25.04.2021-15:22) Fenerbahçe'de Sarı Kart Krizi!

Spor Toto Süper Lig'in 37. Haftasında zirve takibini sürdüren Fenerbahçe bu akşam sahasında küme düşme hattından uzaklaşmaya çalışan Kasımpaşa'yı konuk ediyor.

Bu akşam saat 20.30'da oynanacak olan karşılşma öncesi Fenerbahçe'de 9, Kasımpaşa'da 5 futbolcu kart sınırında yer alıyor. Kanarya'da cezalı duruma düşenler hafta içi deplasmandaki, Paşa'da kart görenler ise hafta sonunda iç sahadaki Alanyaspor sınavında olmayacaklar.

Bu akşam Caner Erkin, Dimitrios Pelkas, İrfan Can Kahveci, Jose Sosa, Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Sinan Gümüş, Ferdi Kadıoğlu ve Gökhan Gönül, kart görmeleri halinde hafta içi oynanacak kritik Alanyaspor deplasmanında forma giyemeyecekler.

Teknik ekibin özellikle bu futbolcuları, gereksiz yere kart görmemeleri konusunda uyardığı bildirildi. Bu karşılaşmadan sonra hafta içini BAY geçecek olan Kasımpaşa'da da Ramazan, Haddadi, Varga, Brecka ve Tosic cezalı duruma düşmeleri durumunda, hafta sonu sahalarında oynanacak Alanyaspor mücadelesinde forma giyemeyecekler.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında dış sahada Medipol Başakşehir, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti. Konuk ekibin golü 36. dakikada Nacer Chadli'den geldi. 

Bu sonuçla Medipol Başakşehir'in puanı 36 oldu. Kasımpaşa ise 37 puanda kaldı.Lacivert-beyazlılar, 37. haftada Fenerbahçe'nin konuğu olacak. 38. haftada maç yapmayacak olan İstanbul ekibi, 39. haftada iç sahada Aytemiz Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. 40. haftada Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un konuğu olacak lacivert-beyazlılar 41. haftada Ankaragücü'nü ağırlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal