Cenk Soyer Kimdir?

Galatasaray Spor Kulübü'nde başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun listesine son olarak Cenk Soyer'de eklendi. Peki, Cenk Soyer kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

25.04.2021-15:08 - (Son Güncelleme: 30.08.2021-10:18) Cenk Soyer Kimdir?


“Bugün Galatasaray yönetimi sırf taraftar istiyor diye, taraftar ve sosyal medya baskısıyla iki tane hatalı transfer yapmıştır. Bir tanesi Diagne, bir tanesi de Falcao açıklamasında bulunan Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Spor Kulübü'nde Başkan Adayı olmuştu. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, taraftarın da çok sevdiği eski yönetici olan Cenk Soyer'in ekibinde olduğunu ifade etti. Peki, Cenk Soyer kimdir, kaç yaşında, nereli? Cenk Soyer ne iş yapıyor?

CENK SOYER KİMDİR?

1964 yılında İstanbul’da dünyaya gelen başarılı iş insanı Cenk Soyer, 1992 tarihi içerisinde San Diego National Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuş ve 1993 yılında da aynı üniversiteden İş idaresi ve Pazarlama konusunda yüksek lisans derecesi almayı hak etmiştir. 

CENK SOYER NE İŞ YAPIYOR?

Pazarlama ve satış alanında birbirinden çeşitli görevlerde toplam süresi 18 yıl olan bir süreçte yöneticilik yapan Cenk Soyer, 2014 yılı Ocak ayı itibari ile de Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Kimyasallar Grubu Pazarlama ve satış başkan yardımcılığı görevine atanmıştır. İngilizce ve Fransızca olacak şekilde Türkçe dışında iki dil daha bilen Cenk Soyer evli ve 2 çocuk babasıdır.

KUPA GÖNDERMESİ

2018 yılında Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Galatasaray kendi sahasında Trabzonspor'u 2-1 yenerken, mücadelenin bitiminden sonra Türk Telekom Stadyumu'nun skorbordunda yayınlanan görsel, büyük bir tartışma yaratmıştı.

Karşılaşma bitiminin hemen ardından statta bulunan skorbordda "Şampiyonların kupası müzesinde olur. Galatasaray Stadyum Müzesi ve Turu, ziyaretçilerini bekliyor" ifadelerinin yazılı olduğu görsel, Trabzonspor taraftarı tarafından büyük bir tepkiyle karşılanmıştı.

Fenerbahçe Kulübü'nün de söz konusu günlerde yapmış olduğu açıklama ile 1959 yılı öncesi şampiyonluklar için başvuru yapacaklarını ifade etmesinin ardından bu görselin paylaşılmasının Trabzonspor'a mı, yoksa Fenerbahçe'ye mi gönderme olduğu büyük bir merak konusu olmuştu. Bu olayın üzerine Galatasaray'dan pazarlamadan sorumlu yönetici olan Cenk Soyer, flaş bir açıklamada bulunmuş ve olayın boyutu bu kez de bambaşka bir durum haline gelmişti.

Cenk Soyer'in söz konusu açıklamaları şu şekildeydi:

"Skorbord paylaşımının Trabzonspor ile hiçbir alakası yok. Hafta içi açıklamalar yapan ve ekstra yıldız isteyen Şekip Mosturoğlu’na benim de onayımla esprili bir gönderme yaptık. Niye Trabzon’u hedef alalım?”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal