Fenerbahçe'de Miha Zajc'ın iç transferinde anlaşma sağlandı!

Fenerbahçe'de bu sezon büyük bir çıkış yapan ve Crespo ile orta sahada büyük uyum sağlayan Miha Zajc'ın sözleşmesi uzatılacak. Sloven futbolcu ile görüşmelere en kısa süre içerisinde başlanacağı öğrenildi.

15.04.2022-10:42 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-10:52)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de bu sezon dikkat çeken isimlerden birisi de Miha Zajc oldu. Sloven futbolcu gösterdiği performansla taraftarlar tarafından yoğun alkış aldı. Sarı lacivertlilerin dikkat çeken isimlerden birisi olan Miha Zajc ile ilgili önemli bilgiler de gelmeye devam ediyor. Futbolcu hakkında yaşanan son gelişme taraftarları oldukça heyecanlandırmış durumda.

Görüşmeler olumlu yönde

Sarı lacivertlilerde Miha Zajc'ın sözleşmesi uzatılmaya hazırlanılıyor. Futbolcu ile görüşmelere ise en kısa süre içerisinde başlanacağı öğrenildi. 27 yaşındaki futbolcu bu sezon ligde oynadığı futbolun yanı sıra attığı 8 golle takımın kilit futbolcularından birisi olmuştu.

İki futbolcunun uyumu alkış aldı.

Crespo ile uyumu dikkat çekmişti

Sloven yıldız Miha Zajc'ın orta sahada Crespo ile yakaladığı uyum ise oldukça dikkat çekmekte. İki isim orta sahada bu sezon oldukça başarılı işler yapıyorlar. Sloven futbolcunun 1 yıl daha kontratı bulunuyor fakat yönetimin özellikle İtalya'dan teklifler alan Zajc konusunda elini çabuk tutarak 3 yıllık yeni bir anlaşma yapmayı planladığı aktarıldı. Önceki gün düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe'de mutlu olduğunu açıklayan Zajc'ın ise kontrat uzatma teklifine olumlu bakması gündemde. Süper Lig'de bu sezon penaltısız 8 gol atan Zajc, her karşılaşmada 12 bin kilometreye yakın koşarak son dönemdeki başarıda en büyük pay sahiplerinden birisi oldu.

Futbolcunun kariyeri

Futbol hayatına ülkesinin Interblock takımında başlayan Zajc ardından Olimpijai, Bravo, Celje takımlarında oynadı. Ardından İtalyan ekibi Empoli'nin yolunu tuttu. Empoli sonrasında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe'den ise bir dönem Genoa'ya kiralanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal