Fenerbahçe'de Mesut Özil'den Rizespor Maçı Öncesi Açıklamalar

Fenerbahçeli yıldız Mesut Özil, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Rizespor karşılaşması öncesinde takım arkadaşlarına seslendi.

03.12.2021-11:16 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-11:16) Fenerbahçe'de Mesut Özil'den Rizespor Maçı Öncesi Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, kötü gidişatına taraftarı önünde son vermek istiyor.

FENERBAHÇE'Yİ YOĞUN BİR HAFTA BEKLİYOR

Hafta boyunca Rizespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, ligdeki mesaisinin ardından UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt ile karşı karşıya gelecek.

MESUT ÖZİL'DEN MOTİVASYON KONUŞMASI

Rizespor maçı öncesinde Fenerbahçe'de Mesut Özil, takım arkadaşlarıyla bir araya gelerek onlara bir motivasyon konuşması yaptı.

TAKIM ARKADAŞLARINA YAPTIĞI KONUŞMADA...

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında kendi sahalarında oynayacakları Rizespor maçı öncesi takım arkadaşlarıyla yapmış olduğu konuşmada ;

' Bir an önce toparlanmalıyız. Birlik olup, ayağa kalkmalıyız. Rizespor maçını evimizde oynayacağız. Beyaz bir sayfa açmak için önemli bir fırsat. Bu formanın hakkını vereceğiz. Daha önümüzde oynayacağımız çok maç var. İşleri yoluna koyabiliriz. Tek ihtiyacımız olan, galibiyet serisi yakalamak. Sonra devamını getirebiliriz. ' ifadelerini kullandı.

BU SEZON SERGİLEDİĞİ PERFORMANS

Mesut Özil, bu sezon Fenerbahçe formasıyla UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 15 karşılaşmada 5 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal