Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin Cezası Belli Oldu!

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Göztepe karşılaşmasından sonra gündem olan İrfan Can Kahveci'ye verilen ceza belli oldu.

03.12.2021-10:27 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-17:38)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan Göztepe-Fenerbahçe karşılaşmasının devre arasında soyunma odası koridorunda Göztepeli Atakan Cankaya ve Fenerbahçe forması giyen İrfan Can Kahveci büyük bir tartışma yaşamıştı.

İRFAN CAN KAHVECİ VE ATAKAN CANKAYA TARTIŞMASI...

Ortaya çıkan görüntülerde İrfan Can Kahveci'nin Göztepe forması giyen Atakan Cankaya'ya soyunma odası koridorlarında saldırdığı gözükürken yıldız futbolcuya verilen ceza belli oldu.

2 MAÇ CEZA VERİLDİĞİ AÇIKLANDI

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'ye 2 maç ceza verdiği açıklandı.

TFF'DEN İRFAN CAN KAHVECİ AÇIKLAMASI

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'nin cezası ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ;

' FENERBAHÇE sporcusu İRFAN CAN KAHVECİ'nin, 29.11.2021 tarihinde oynanan GÖZTEPE -FENERBAHÇE Spor Toto Süper Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal