Beşiktaş'ın Kasımpaşa Maçı Öncesi Eksikleri Belli Oldu.

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam İstanbul'da Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ın kritik karşılaşma öncesi eksikleri belli oldu.

03.12.2021-09:30 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-17:41)

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam saat 20:00'da Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.  Haftalardır Spor Toto Süper Lig'de kötü bir gidişat sürdüren Beşiktaş, kulüp tarihinin en kötü serilerinden birine imza atarken, Kasımpaşa ile oynanacak kritik karşılaşmada bu seriye bir son vermek isteniyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kasımpaşa maçına büyük bir önem verirken, Kartal bu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor.

BEŞİKTAŞ'IN MAÇ KADROSU BELLİ OLDU

Zorlu Kasımpaşa maçı öncesinde ise Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamayla birlikte siyah beyazlıların kamp kadrosu belli oldu.

KADRODA YER ALAN İSİMLER...

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa maçı öncesinde açıklanan maç kadrosunda yer alan isimler ;

Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Georges Kevin N'Koudou, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhab Özyakup, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Miralem Pjanic, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Welinton Souza, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Serdar Saatçi, Güven Yalçın, Umut Meraş.

BEŞİKTAŞ'IN KASIMPAŞA MAÇINDAKİ EKSİKLERİ

Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçı öncesi kadroya alınmayan isimler ise ;

Mert Günok, Javier Montero, Gökhan Töre, Alex Teixeira, Necip Uysal.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal