Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, Kasımpaşa Maçı Öncesi Futbolcularına Seslendi!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynayacakları Kasımpaşa maçı öncesinde futbolcularıyla kritik bir toplantı gerçekleştirdi.

03.12.2021-09:17 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-17:42)

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında bu akşam saat 20:00'da Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, haftalardır devam eden kötü gidişatına son vermek istiyor.

KASIMPAŞA MAÇI KARTAL İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Hafta içerisinde Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Borussia Dortmund maçı öncesi moral depolamak isteyen ve Spor Toto Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlara bir son vermek isteyen Beşiktaş için Kasımpaşa karşılaşması hayati bir önem taşıyor.

SERGEN YALÇIN FUTBOLCULARINA SESLENDİ

Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ve ekibi gerçekleştirilen hazırlıkların ardından futbolcularıyla bir araya gelerek bir konuşma yaptı.

İŞTE SERGEN HOCANIN SÖZLERİ...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Spor Toto Süper Lig'de oynanacak olan zorlu Kasımpaşa maçı öncesi futbolcularına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Hepinizin bildiği gibi kazanmaya mecburuz. Bu maçta önceliğimiz iyi futbol değil, kazanmak olacak. Oyuna istediğimiz başlangıcı yapamasak bile hedefimize ulaşmak için sonuna kadar mücadele etmeliyiz. Yönetimle yaptığım görüşmede 'bu işi sadece bizler düzeltebiliriz' dedim. Zaten benim görevden ayrılmamla işler hemen düzelecek olsaydı giderdim. Bu değişimi takım olarak bizler sağlayacağız. İnanırsak başarabiliriz. Bu yükü hep birlikte kaldıracağız ve kaldırmak zorundayız. Taraftarımız ve yönetimimiz bize inanıyor. Bu güveni boşa çıkarmayalım. ' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal