TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın Fatih Terim Hakkında Yapmış Olduğu İtirazı Reddetti!

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaray Spor Kulübü'nün Teknik Direktör Fatih Terim'in 6 maçlık cezası ile ilgili yapmış olduğu itiraz için kararını verdi.

03.12.2021-09:04 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-17:42)

Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe derbisinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 6 maçlık bir cezaya çarptırılmıştı.

GALATASARAY TFF'YE İTİRAZ ETTİ

Sarı kırmızılı kulübün Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen bu ceza ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na yapmış olduğu itirazın sonucu belli oldu.

FATİH TERİM'E 6 MAÇLIK CEZA VERİLMİŞTİ

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaray Spor Kulübü'nün Teknik Direktör Fatih Terim'in Fenerbahçe derbisinin ardından almış olduğu 6 maçlık cezaya yapmış olduğu itirazı reddetti ve verilen kararı onadı.

TFF'DEN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi üzerinden Galatasaray Spor Kulübü'nün Fatih Terim'in cezasına ilişkin yapmış olduğu açıklamada ;

' Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. teknik sorumlusu Fatih Terim’in ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca 3 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında; tedbire uymama eylemi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 82/b ve 50/1-c maddeleri uyarınca ve Futbol Disiplin Talimatı’nın 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 16.500,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında, cezaların birleştirilmesi suretiyle Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. teknik sorumlusu Fatih Terim’in çift sarı kart görmesi nedeniyle yer almaması gereken müsabaka dışında ayrıca 5 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 29.500,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal