29.09.2021-12:25 (Son Güncelleme:29.09.2021-13:08)


1

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'nın, Olympiakos maçı öncesi takımın dünya yıldızı futbolcusu Mesut Özil ile önemli bir toplantı yaptığı aktarıldı.



2

Fenerbahçe'de Hatayspor maçında takımın dünya yıldızı Mesut Özil'in oyuna son dakikalarda girmesi dikkat çekmişti.



3

Takımın teknik adamı Vitor Pereira'nın, Mesut Özil'i dinlendirmek için futbolcuyu son dakikalarda oyuna soktuğu öğrenildi. Futbolcu ile Vitor Pereira arasında yeni gelişmelerin yaşandığı belirtiliyor.



4

Fenerbahçe'de zorlu Olympiakos maçı öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde Hatayspor ile oynanan lig maçında dinlendirilen Mesut Özil'in Olympiakos'a karşı ilk 11'de olacağı aktarıldı.



5

Teknik direktör Vitor Pereira'nın, yıldız futbolcu ile bire bir görüştüğü belirtildi. Toplantıda Portekizli teknik adamın Mesut Özil ile ilgili beklentilerini belirttiği öğrenildi. Toplantıda Vitor Pereira'nın Mesut Özil'e ''"Bu maçta da sana çok ihtiyaç düşecek. Grubun en iddialı takımıyla oynayacağız ve kazanmamız halinde ipler bizim elimizde olacak. Bu maçta kazanmaktan başka bir düşüncemiz olmayacak. Sen de takım arkadaşlarınla birlikte bunu sahada göstereceksiniz" ifadelerini kullandığı aktarıldı.



6

Mesut Özil, UEFA Avrupa Ligi'nde Frankfurt maçında gösterdiği performansla büyük alkış almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR