Fenerbahçe'de Mesut Özil Karagümrük Karşısında Bir İlki Gerçekleştirmek İstiyor!

Süper Lig'de çıktığı son iki karşılaşmada birer gol atmayı başaran Mesut Özil, Fatih Karagümrük karşısında önemli bir rekor kırmak istiyor.

22.12.2021-16:30 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-16:30)

Spor Toto Süper Lig'de çıktığı son iki maçta birer gol atmayı başaran yıldız futbolcu Mesut Özil, Fatih Karagümrük maçında da önemli bir rekora imza atmak istiyor.
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mesut Özil ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcu Mesut Özil bu sezon Fenerbahçe'de sergilediği başarılı performansla resmen göz dolduruyor. Sarı lacivertlilerde bu sezon çıktığı maçlarda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken futbolcu son iki Süper Lig maçında da gol atma başarısı gösterdi. Mesut Özil, bu akşam Karagümrük karşısında da gol atarsa önemli bir başarı elde etmiş olacak.

MESUT ÖZİL KARİYER REKORUNU KIRMAK İSTİYOR

Fenerbahçe'nin formasını terleten dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil bu akşam oynanacak olan Fatih Karagümrük karşılaşmasında da gol atarsa kariyerinde ilk kez üst üste üç karşılaşmada gol sevinci yaşamış olacak. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesul Özil, bu sezon çıktığı 14 Süper Lig karşılaşmasında 6 gol kayetti ve 2 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

MESUT ÖZİL BU SEZON ALKIŞ ALIYOR

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, sergilediği performansla bu sezon dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yıldız futbolcu bu sezon özellikle Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı 2-1 yendiği karşılaşmada gösterdiği performansla büyük alkış topladı. Mesut Özil son olarak Beşiktaş ile oynanan mücadelede Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıda attığı etkileyici penaltı golüyle taraftarları büyük sevince boğmuştu. Bu anlamda yıldız futbolcunun Fenerbahçe'deki bu sezonki performansı büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal