Fenerbahçe'de Mesut Özil Antwerp Maçı İçin Belçika'ya Götürülmedi!

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde 4. maçına Antwerp karşısında çıkacak. Fenerbahçe'de Belçika'ya giden kafilede Mesut Özil, Serdar Aziz, Luis Gustavo, Altay Bayındır ve Valencia yer almadı.

03.11.2021-15:02 - (Son Güncelleme: 03.11.2021-15:18)

Temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde 4. maçına Belçika ekibi Antwerp karşısında çıkacak. Fenerbahçe'de zorlu maç öncesi yaşanan sakatlıklar büyük dikkat çekmişti. Sarı lacivertlilerde Konyaspor maçında Altay Bayındır, Enner Valencia ve Luis Gustavo gibi isimler sakatlık geçirmişti. Fenerbahçe'de sakatlanan bu yıldızların Belçika'ya götürülmeyeceği biliniyodu. Sarı lacivertlilerde bahsedilen futbolcuların yanı sıra başka önemli birkaç ismin daha Belçika kafilesinde yer almayacağı öğrenildi.

MESUT ÖZİL ANTWERP MAÇINDA SAHADA OLMAYACAK

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 4. maçında Antwerp ile karşılaşacak. Fenerbahçe'de oynayacak mücadeleden önce hangi futbolcuların Belçika deplasmanına götürülüp götürülmeyeceği merak ediliyordu. Fenerbahçe'de, Konyaspor mücadelesinde sakatlanan Enner Valencia, Altay Bayındır ve Luiz Gustavo'nun yanı sıra yıldız futbolcu Mesut Özil'in de Belçika'da oynanacak olan Antwerp maçına götürülmeyeceği öğrenildi. Mesut Özil'in Antwerp maçında yer almaması büyük dikkat çekti. Mesut Özil'in de sakatlığı dolayısıyla Belçika'ya götürülmediği aktarıldı.
Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 4. maçına Antwerp karşısında çıkacak. Fenerbahçe ilk 3 maçında Frankfurt ve Antwerp ile berabere kalmıştı. Sarı lacivertliler Yunan temsilcisi Olympiakos'a ise kaybetmişti. İlk 3 puanına ulaşmayı amaçlayan Fenerbahçe, 4 Kasım Perşembe günü saat 23.00'te oynanacak olan maç için Belçika'nın yolunu tuttu.
Fenerbahçe'nin zorlu müsabakadan mutlaka 3 puan ile ayrılmak istediği belirtiliyor. Zorlu maç Fenerbahçe'de son zamanlarda eleştiri oklarını üzerine çeken Vitor Pereira için de çok kritik önem taşıyor. Bu anlamda Portekizli hocanın galibiyetten başka bir şey düşünmediği belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal