Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş Slavia Prag Mağlubiyeti Sonrası Konuştu!

Fenerbahçe, Slavia Prag deplasmanında aldıkları 3-2'lik mağlubiyetin ardından UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda ederek kupaya veda etmesinin ardından yıldız futbolcusundan açıklama geldi.

25.02.2022-11:06 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-11:14)

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turu karşılaşmasında ilk mücadelede kendi sahasında taraftarı önünde 3-2'lik mağlubiyetle sahadan ayrılan Fenerbahçe, rövanş karşılaşmasında Prag'da oynadığı mücadelede sahadan yine aynı skorla 3-2'lik mağlubiyetle ayrılarak kupaya veda etti.

MERT HAKAN YANDAŞ'IN GOLÜ YETMEDİ

Sarı lacivertliler Çek ekibi ile oynadığı mücadelede Mert Hakan Yandaş ve Mergim Berisha ile 2 gol bulmasına rağmen sahadan mağlubiyetle ayrılmasına engel olamadı.


YILDIZ İSİMDEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, deplasmanda oynadıkları Slavia Prag karşılaşmasında aldıkları mağlubiyetin ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bütün sorumluluk biz oyuncuların. Sahaya çıkanlar biziz. Fenerbahçe formasını giyerken bu kadar ezilemeyiz, bu kadar pozisyon veremeyiz, bu kadar mücadeleden yoksun bir oyun ortaya koyamayız. Çok üzgünüz. Söyleyeceğim çok şey yok, utanıyoruz. ' ifadelerini kullanarak taraftarlara seslendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal