Slavia Prag'da Jindrich Trpisovsky Fenerbahçe'yi Eledikleri Maçın Ardından Konuştu!

Slavia Prag Teknik Direktörü Jindrich Trpisovsky, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu karşılaşmasında kendi sahalarında temsilcimiz Fenerbahçe'yi kupanın dışına itmelerinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

25.02.2022-09:50 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-10:03)

Kadiköy'de oynanan karşılaşmadan büyük bir avantajla kendi sahasında dönen Çek ekibi Slavia Prag, kendi sahasında oynadığı karşılaşmada da sürprize yer vermedi. Slavia Prag, ilk maçta Kadiköy'de aldığı skoru adeta tekrar ederek taraftarı önünde Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etmeyi başardı.


PRAG EKİBİNDEN AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe'yi mağlup ederek Avrupa macerasını sona erdiren Slavia Prag'da Teknik Direktör Jindrich Trpisovsky, karşılaşmanın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Her 2 maçta da tempomuzu ve stilimizi benimsetmek istedik. Güçlü bir oyun sergiledik. İki maçta da presli oynadık. Fenerbahçe için olumsuz ortam oluşturduk. Hücum oyuncularının konforunu bozmaya çalıştık. Çok iyi oyun çıkardık. Fenerbahçe elinden geleni yaptı. Maç esnasında reaksiyon göstererek diziliş değiştirdiler. Biz buna uyum sağladık ve maksimum performans sergileyerek oyun planlarını bozduk. Bu soruyu (Beşiktaş ile teknik direktörlük konusundaki görüşmesi) menajerime sormanız gerek. Burada uzun süreli kontratım var. Gayet memnunum. Güzel sonuçlar alıyoruz. Bir şey olacağını zannetmiyorum. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal