Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'a derbide Kadiköy'den çıkış olmadığını göstereceklerini söyledi

Fenerbahçeli yıldız Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisi öncesinde takım arkadaşlarına iddialı açıklamalarda bulundu. Kadiköy'den çıkış olmadığını Galatasaray'a göstereceklerini söyledi.

08.04.2022-11:46 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-11:46) Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'a derbide Kadiköy'den çıkış olmadığını göstereceklerini söyledi

Spor Toto Süper Lig'de bu haftanın en çok merak edilen karşılaşmalarından biri olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin heyecanı her geçen gün artıyor. Hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken futbolseverler derbiyi bekliyor.

Mert Hakan Yandaş'dan iddialı sözler!

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanlarda Galatasaray derbisinin hazırlıkları devam ederken, sarı lacivertlilerde yıldız futbolcu Mert Hakan Yandaş, gerçekleştirdikleri antrenmanın ardından takım arkadaşlarıyla bir araya gelerek iddialı açıklamalarda bulundu. Mert Hakan yaptığı açıklamalarda ;


' Derbilerin anlamı her zaman farklıdır. Her camianın mensubu, bu tarz maçları sabırsızlıkla bekler. Biz de Galatasaray maçını iple çekiyoruz. Ligde iyi bir yükselişimiz var, Galatasaray derbisinde de bu yükselişi devam ettireceğiz. Hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Pazar günü, Kadıköy’den çıkış olmadığını bir kez daha göstereceğiz. Taraftarımızın tribünleri doldurup, 90 dakika boyunca bize büyük destek vereceğini biliyoruz. Onları, evlerine mutlu yollayacağız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal