16.03.2022-09:40 (Son Güncelleme:24.06.2022-16:33)


1

Beklentilerin altında kaldı

Beklentilerin altında kaldı

Sarı lacivertlerde bu sezon beklentilerin oldukça altında kalan ve performansıyla büyük tepki toplayan Luiz Gustavo hakkında kritik gelişmeler var.



2

Önemli gelişmeler var

Önemli gelişmeler var

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Luiz Gustavo ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.



3

Yoğun eleştiri almıştı

Yoğun eleştiri almıştı

Fenerbahçeli Luiz Gustavo geçen sezonlar gösterdiği performansın yanı sıra bu sezon ortaya koyduğu futbolla yoğun eleştiriler alan isimlerden birisi haline gelmiş durumda.



4

Yönetim biletini kesti

Yönetim biletini kesti

Fenerbahçe'de bu anlamda gelecek sezon için kadroda düşünülmeyen futbolcunun durumu merak konusu haline gelmişti. Yönetimin kendisinden yeni bir takım bulmasını istediği futbolcudan dikkat çeken bir hamle geldi.



5

Ayrılmak istiyor

Ayrılmak istiyor

Fenerbahçe'de eski teknik direktörler Ersun Yanal ve Erol Bulut'un vazgeçilmezi olan fakat daha sonra yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formasını kaptıran Luiz Gustavo'nun takımdan ayrılmaya niyeti yok.



6

İlk 11'e giremiyor

İlk 11'e giremiyor

Ersun Yanal ve Erol Bulut dönemlerinde 11'in değişilmez ismi olan Luiz Gustavo artık 11'e girmekte oldukça zorlanıyor. Bu anlamda futbolcu gelecek sezon takımda düşünülmezken futbolcudan çarpıcı bir hamle geldi.



7

Devam etmek istiyor

Devam etmek istiyor

Futbolcu menajeri aracılığı ile takımdan ayrılmak istemediğini yönetime aktardı. Fakat Fenerbahçe 34 yaşındaki futbolcuyla devam etmeyi planlamıyor.



8

Kariyeri dikkat çekiyor

Kariyeri dikkat çekiyor

Kariyerinin başında Brezilya'nın çeşitli takımlarında top koşturan Luiz Gustavo, kariyer çıkışını ise Brezilya'nın Corinthians takımıyla yaptı. Brezilya'nın Coritnhians takımı sonrasında ise ilk Avrupa deneyimi Hoffenheim oldu. Hoffenheim sonrasında ise Bayern'e gitti. Alman devinde unutulmaz başarılar elde eden futbolcu burada Şampiyonlar Ligi'ni aldı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR