16.03.2022-09:06 (Son Güncelleme:21.06.2022-14:32)


1

Transfer listesine alındı

Transfer listesine alındı

Süper Lig devlerinden Beşiktaş gelecek sezon golcü transferi anlamında pek çok ismi yakın takibe almış durumda. Siyah beyazlılarda bu anlamda listeye giren yıldızlardan birisinin de Ahmet Sagat olduğu öğrenildi.



2

Temaslar başladı

Temaslar başladı

Siyah beyazlıların TFF 1. Lig ekibi Menemenspor'un formasını giyen Ahmet Sagat ile yakından ilgilendiği ve oyuncunun transferi için temaslara başladığı öğrenildi.



3

Önemli gelişmeler yaşanabilir

Önemli gelişmeler yaşanabilir

Beşiktaş'ın Spor Toto 1. Lig'de attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken futbolcu ile ciddi bir şekilde ilgilendiği ve futbolcunun transferinde yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanmasının söz konusu olduğu aktarıldı.



4

Golleriyle büyük ses getirdi

Golleriyle büyük ses getirdi

Gurbetçi golcü Spor Toto 1. Lig'de attığı gollerle büyük yankı uyandırırken futbolcuyla pek çok takımın ilgilendiği öğrenildi. Bu anlamda Beşiktaş'ın transfere önem verdiği vurgulanıyor.



5

Performansı alkış aldı

Performansı alkış aldı

Gurbetçi golcü geride kalan sezon Spor Toto 1. Lig ekibi Menemenspor'da gösterdiği başarılı performansla takımını adeta sırtlayan isim haline geldi. Bu sezonun geride kalan 27 maçın tamamında ilk 11'de görev alan ve attığı 14 golle gol krallığı yarışında iddialı duruma gelen futbolcu attığı 33 golün 14'üne direkt katkıda bulundu.



6

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Kariyerine Almanya'nın TeBe takımında başlayan gurbetçi futbolcu ardından Dresden'in yolunu tuttu. Dresden sonrasında Optik takımına gitti. Ardından ise Luckenwalde ve Berliner takımlarına transfer oldu.



7

Gelişmeler büyük yankı uyandırdı

Gelişmeler büyük yankı uyandırdı

Gurbetçi golcünün Almanya'daki son durağı Koblenz takımı olurken yaz transfer döneminde İzmir ekibi Menemenspor'un yolunu tuttu. 25 yaşındaki santraforun Beşiktaş'a transfer durumu da büyük merak konusu haline gelmiş durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR