Fenerbahçe'de Kenan Karaman Harekatı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon özellikle hücum hattında yapmış olduğu transferlerden istediği verimi alamayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon aynı hataları yapmamak adına transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

30.03.2021-12:44 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-12:44) Fenerbahçe'de Kenan Karaman Harekatı

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Erol Bulut ile yollarını karşılıklı olarak anlaşarak ayıran Fenerbahçe, sezon sonuna kadar takımı Sportif Direktör Emre Belözoğlu'na emanet etmişti. 

Transer çalışmaları için şimdiden kolları sıvayan Emre Belözoğlu, hem Beşiktaş hem Galatasaray'ın transfer listesinde olan Kenan Karaman için harekete geçti. 

Alman ekibi Fortuna Düsseldorf ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 27 yaşındaki Kenan Karaman için ilk temasları kuran Fenerbahçe yönetiminin yapmış olduğu ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Almanya alt yapısında yetişen Kenan Karaman, Hoffeneim 'ın alt yaş kategorilerinde yetiştikten sonra A takıma kadar yükselmişti. 

Hoffenheim'dan yine Alman ekiplerinden Hannover 96'ya transfer olan Kenan tam 4 sezon boyunca Hannover formasını terletmişti. 

2018-2019 sezonunda ise bedelsiz bir şekilde Fortuna Düsseldorf takımına transfer olan Kenan Karaman, 68 karşılaşmada Düsseldorf forması giyerken  16 gol, 5 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Bu sezon Fortuna Düsseldorf'ta en başarılı sezonlarından birini geçiren Kenan Karaman, 25 karşılaşma forma şansı bulurken 7 gol, 2 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Hücüm hattında hem sol sağ kanat hemde forvet hattında görev yapabilen Kenan Karaman, Milli Takımımızda da oldukça başarılı bir form grafiği çiziyor.

Sezon sonunda Alman ekibi Fortuna Düsselforf ile olan sözleşmesi sona erecek olan Kenan, bu zamana kadar kulübünün sözleşmesini uzatmak için yapmış olduğu tekliflere olumlu bir yanıt vermedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal