Kenan Karaman: 'Kariyerime Türkiye'de Devam Etmek İstiyorum'

Fortuna Düsseldorf’ta top koşturan milli oyuncu Kenan Karaman, Türkiye'den transfer teklifi geldiğini ve kariyerine Süper Lig'de sürdürmek istediğini belirtti.

08.09.2020-12:27 - (Son Güncelleme: 08.09.2020-12:25) Kenan Karaman: 'Kariyerime Türkiye'de Devam Etmek İstiyorum'

Fortuna Düsseldorf'un yıldız futbolcusu Kenan Karaman, transferine dair açıklamalar yaptı.

'AYRILIK KARARIMI İLETTİM'

Takımına gitmek istediğini ilettiğini ifade eden milli futbolcu, "2021'de sözleşmem sona eriyor, sezon sonunda bonservisim elimde olacak, ancak bazı takımların şimdiden de ilgisi oldu ve bunu menajerime ilettiler. Ben de kulüp düzeyinde hem teknik direktörümüze hem de sportif direktörümüze ayrılmak istediğimi kesin bir dille ilettim, ancak Düsseldorf'un bana çok yardımcı olduğunu söyleyemem. Açıkçası bonservis konusunda çok mantıklı bir beklentileri yok. Bu beklentiyi makul bir seviyeye çektiklerinde transferim konusunda bir gelişme olabilir çünkü şu anki beklentilerinin, piyasanın şartlarına uygun olduğunu düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

'9 AY SONRA SÖZLEŞMEM BİTİYOR, BONSERVİSSİZ AYRILABİLİRİM'

Kontratının son senesi olduğu için takımdan anlayış beklediğine de değinen Karaman, "Bu şartları benim telaffuz etmem doğru değil. Bunlar kamuoyuna ait olmayan bilgiler olduğu için bununla ilgili bilgi veremem. Tek söyleyebileceğim şey, sözleşmemin 9 ay sonra bitecek olması ve benim üç ay sonra istediğim kulüple görüşebilmem, hatta bir anlaşma olursa protokol yapabilmem. Bunu kulübüm de biliyor." şeklinde konuştu.

'KARİYERİME TÜRKİYE'DE DEVAM ETMEK İSTİYORUM'

Süper Lig'den teklifler geldiğinin ve kariyerini Türkiye'de sürdürmek istediğini aktaran Karaman, "Bana kariyerim boyunca Türkiye'den gelen birçok teklif oldu. Bu ilgiden dolayı memnunum çünkü Türk futboluyla ilgili olumlu düşüncelerim var. Milli Takım'da gördüğüm o arkadaşlık ortamı, birbirimize olan bağlılık olağanüstü ve açıkçası buradaki sıcaklık beni etkiliyor. Bu yüzden kariyerime Türkiye'de devam etme fikrine çok sıcak bakıyorum. Burada bir kulüp ismi vermek doğru olmaz, dediğim gibi ilgilenen kulüpler var. Bu karar benim elimde olsa ben bu sezondan itibaren yeni bir heyecana atılmak isterim, ancak kulübümün beklentileri var ve orta bir yolda buluşulması gerekiyor." değerlendirmesi yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal