Fenerbahçe'de Jose Sosa Ligdeki Kötü Gidişatlarını Değerlendirdi

Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Jose Sosa, Antalya'da gerçekleştirdikleri sezon arası kampında ligde aldıkları sonuçlar hakkında bir değerlendirmede bulundu.

30.01.2022-14:59 - (Son Güncelleme: 30.01.2022-14:59)

Spor Toto Süper Lig'in ilk devresinde oynanan müsabakalarda aldığı sonuçlarla büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, lider Trabzonspor'un bir hayli gerisinde kalarak şampiyonluk yarışından uzak kaldı.

KANARYA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Sarı lacivertli taraftarlar ilk devrede alınan sonuçlar nedeniyle tepkili bir durumdayken, yönetim ve teknik ekip arasında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Spor Toto Süper Lig'e verilen arada Fenerbahçe, Antalya'da kampa girerek çalışmalarında vites arttırdı.


JOSE SOSA'DAN LİG DEĞERLENDİRMESİ

Fenerbahçe'nin tecrübeli isimlerinden biri olan Jose Sosa, Spor Toto Süper Lig'in ilk devresinde aldıkları sonuçlar ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Şanssız bir ilk yarı yaşadık. İki hafta oturduğumuz liderlik koltuğundan alınan kötü sonuçlarla bir anda uzaklaştık. Ancak futbolda her şey mümkün. Biz işimize bakacağız ve ikinci yarıda alacağımız iyi sonuçlarla taraftarlarımızı mutlu etmeye çalışacağız. ' ifadelerini kullanarak ligin ilk devresinde aldıkları kötü sonuçlar hakkında konuştu.

BU SEZON SERGİLEDİĞİ PERFORMANS...

36 yaşındaki tecrübeli futbolcu Jose Sosa, bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 20 karşılaşmada süre alırken bu müsabakalarda yalnızca 2 asistlik bir katkı yaparak beklentilerin bir hayli uzağında kalmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal