Fenerbahçe'de Başkanlık Seçimi Öncesinde Yaşanan Kritik Gelişmeler!

Ünlü yorumcu Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe'yi bekleyen başkanlık seçimi öncesinde yaşanan gelişmelerin tüm detaylarını anlattı. Başkanlığa aday olması beklenen isimler ile ilgili kritik bilgiler verdi.

30.01.2022-14:32 - (Son Güncelleme: 24.02.2022-17:32)

Spor Toto Süper Lig ekiplerin Fenerbahçe'yi bekleyen başkanlık seçimi öncesinde kulislerde bir çok dedikodu yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda Sadettin Saran'ın başkanlığa aday olacağını açıklaması, Başkan Ali Koç'un yeniden adaylık düşüncesi, eski başkan Aziz Yıldırım ile ilgili olarak ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü.


BAŞKANLIK SEÇİMİ HAKKINDA YAŞANAN GELİŞMELER...

Ünlü spor yorumcusu Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe'de gerçekleşmesi beklenen başkanlık seçimi öncesi yaşanan gelişmeler ile ilgili olarak ;

' Şu an kulislerde adaylık için çalışma yapan birileri var mı? Sadece Sadettin Saran açıklamıştı adaylığını. Futbol takımının ikinci yarıyı nasıl yaşayacağı, seçimli kongre gelişmeleri için önemli olacak. Yeni sezonun teknik direktörünün Löw gibi bir isim olması, yönetime olan güveni artırır. Ali Koç şu anda sessizlik politikası izliyor ve seçim yapmaya hiç niyetli görünmüyor. Yine de şubat ayındaki divan toplantısı, ardından gelecek mali kongrede yaşanacaklar da önemli. Kongre üyelerinin eleştiri dozu veya Ali Koç'a vereceği destek, dengelerle ilgili bir fikir verecektir. Fenerbahçe taraftarına sorduğunuzda ise 'istifa' kelimesini hiç çekinmeden kullanıyor ve başarısızlığın faturasını başkana kesiyor. Bugünkü durumda kim başkan olursa olsun, ciddi bir finansmana ihtiyacı olacak. Çevresindeki isimlerin Aziz Yıldırım'a yeniden aday olması için baskı yaptıklarını, ancak başkanın buna niyetli olmadığını duyuyoruz. O gruptan İlhan Ekşioğlu ismi öne çıkıyor. Ali Koç'un ilk ekibinden Metin Şen'in de 'Olağanüstü bir kongre olursa…' diyerek bazı temaslarda olduğu bilgileri de geliyor. Sadettin Saran olağan kongre için niyetli olduğunu söyledi, dolayısıyla potansiyel aday. Ama en büyük baskı Mehmet Ali Aydınlar'a yapılıyor. Kulübün iç dinamikleri, Aydınlar'ın elini taşın altına sokması için uğraşıyor. ' ifadelerini kullanarak Fenerbahçe'yi bekleyen başkanlık seçimi öncesinde yaşanan gelişmeleri aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal