09.07.2021-14:19 (Son Güncelleme:02.09.2021-18:23)


1

Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe kanat transferi için serbest statüde bulunan Kolombiyali oyuncu Jose Izguierdo ile görüşmelere başladı.



2

Teknik Direktör Vitor Pereira'nın takımın başına geçmesiyle birlikte teknik direktör belirsizliğini ortadan kaldıran Fenerbahçe, transferde hareketli günler geçirmeye başladı.



3

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Teknik Direktör Vitor Pereira arasında düzenli olarak gerçekleştirilen görüşmelerdeki tek konu ise transfer. Önümüzdeki sezon öncesinde transferlerde hata yapmak istemeyen Fenerbahçe bu konuda çok hassas bir çalışma yürütüyor.



4

Kanat oyuncusu olarak skora katkı sağlayabilecek bir oyuncu arayan Fenerbahçe yönetimi Teknik Direktör Vitor Pereira ile gerçekleştirdiği görüşmeler sonrasında rotasını Kolambiyalı oyuncu Jose Izguierdo'ya çevirdi.



5

29 yaşındaki Jose Izguierdo, son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'da forma giyerken geçtiğimiz sezon sonunda sona eren sözleşmesini uzatmaması nedeniyle yaz transfer dönemine serbest statüde bonservisi elinde olarak girdi.



6

Jose Izguierdo'nun bonservis ücretinin olmaması Fenerbahçe yönetiminde yüzleri güldürürken oyuncunun menajeri ile görüşmeler devam etmekte. Yapılan görüşmelerde büyük bir aşama kaydeden Fenerbahçe yönetimi maaş konusunda oyuncu ile bir problem yaşamazken imza parası problemini ortadan kaldırması halinde Kolombiyalı oyuncu ile 2+1 yıllık bir sözleşme imzalayacak.



7

Futbol hayatına ülkesi Kolombiya'da başlayan Jose Izguierdo, Belçika Ligi ekplerinden Brügge'a 5 milyon euroluk bonservis ücreti ile gerçekleştirdiği transfer ile dikkatleri çekerken son olarak 2017-2018 sezonunda ise Brügge'den İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a 14.5 milyon euroluk bonservis ücreti ile tranfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR