09.07.2021-13:06 (Son Güncelleme:22.08.2021-11:29)


1

Mevcut kadrosunda forvet hattında Radamel Falcao, Mostafa Mohamed ve Mbaye Diagne'yi bulunduran Galatasaray bu isimlerden sadece Mostafa Mohamed'i kadroda tutum Diagne ve Falcao ile yollarını ayırmanın hesaplarını yapıyor.



2

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mbaye Diagne ve Radamel Falcao ikilisinden birinin takıman ayrılması halinde Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes'de forma giyen Malili golcü Kalifa Coulibaly'nin kadroya katılmasını istediğini sarı kırmızılı yönetime iletti.



3

Fatih Terim'in bu isteği doğrultusunda Kalifa Coulibaly transferi için çalışmalarına başlayan Galatasaray yönetimi 29 yaşındaki 1.97'lik golcü oyuncu için Fransız kulübü Nantes ile görüşmelere başladı.



4

Kalifa Coulibaly'nin kulübü Nantes ile olan sözleşmesinin önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olmasını bonservis ücreti pazarlıklarında kullanmak isteyen Galatasaray yönetimi 1.5 milyon euroluk bir bonservis ücreti ile transferi tamamlamak isterken golcü oyuncu ile de maaş konusunda sözleşmede prensip anlaşmasına vardı.



5

Futbol hayatında Belçika Ligi ekipleriden Charleroi'den Gent'e gerçekleştirdiği 500.000 euroluk bonservis bedelli transfer ile dikkatleri üzerine çeken Kalifa Coulibaly, 2017-2018 sezonunda Belçika Ligi ekibi Gent'ten Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'e 4.5 milyon euroluk bonservis ücreti ile transfer olmuştu.



6

Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'de toplamda 89 karşılaşmada forma şansı bulan Kalifa Coulibaly, 21 gol ve 6 asistlik bir katkı sağlamıştı.



7

Takımdan ayrılacak oyuncular ile ilgili son günlerde hareketli dakikalar geçiren Galatasaray'da Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli'nin takımdan ayrılma ihtimali iyice kuvvetlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR