Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan İrfan Can Kahveci'ye Sert Uyarı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımda yaşanan kötü gidişatın ardından yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci ile görüşerek uyarılarda bulundu.

18.01.2022-12:07 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-12:07)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de bu sezon kara bulutlar bir türlü dağılmıyor.  Ligde son olarak geçtiğimiz hafta Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de taraftarların protestosu her geçen hafta biraz daha artıyor.

TARAFTARLARIN TEPKİSİ ARTIYOR!

Sarı lacivertli taraftarlar Başkan Ali Koç ve yönetimini istifaya davet ederken aynı zamanda tribünde futbolcularada çok yoğun tepki gösteriyor.


KANARYA PUAN KAYIPLARI YAŞIYOR

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı son 2 karşılaşmada Adana Demirspor'a kendi sahasında 2-1 mağlup olurken, Antalyaspor ile ise 1-0 öne geçtiği karşılaşmada sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı.

İRFAN CAN KAHVECİ HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Bu sezon sarı lacivertli ekipte yaşanan en büyük hayal kırıklıklarından biri ise Medipol Başakşehir'den Fenerbahçe'ye transferiyle büyük bir ses getiren İrfan Can Kahveci oldu.

BU SEZON SERGİLEDİĞİ PERFORMANS

İrfan Can Kahveci, bu sezon toplamda 16 karşılaşmada süre alma şansı yakalarken bu karşılaşmalarda 1 gol ve 4 asistlik bir katkıyla oynamıştı.


YILDIZ FUTBOLCUYA SERT UYARI

Altay maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, İrfan Can Kahveci ile özel bir görüşme gerçekleştirerek uyarılarda bulundu.

İSMAİL KARTAL'DAN İRFAN'A UYARILAR...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, İrfan Can Kahveci'ye yaptığı uyarılarında ;

' Yeniden ayağa kalkmamız için senin vereceğin katkılar çok önemli. Şu an form olarak istenen seviyede değilsin ancak her futbolcu böyle dönemler yaşar. Sana ihtiyacımız var, bir an önce toparlan. Kendine gelmen gerekiyor. Bu takımın lider oyuncularından birisin. Performansın ve mücadelenle arkadaşlarına örnek olman gerekiyor. Sana olan güveni boşa çıkarma. ' ifadelerini kullanarak yıldız futbolcusuna uyarılarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal