Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Antalya Kampında Kritik Toplantı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Antalya kampında futbolcularına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

27.01.2022-11:04 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-11:04)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de lige verilen arada Antalya'da düzenlenen kampta yapılacak olan antrenman öncesinde Teknik Direktör İsmail Kartal takım ile bir toplantı düzenledi.

KANARYA KÖTÜ GİDİŞATI DURDURMAK İSTİYOR

Sarı lacivertliler haftalardır devam eden kötü gidişatın ardından ligin kalan bölümünde bir toparlanma yaşamak istiyor.


FUTBOLCULARIYLA TOPLANTI DÜZENLEDİ

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, Antalya kampında gerçekleştirecekleri antrenman öncesinde futbolcularla bir toplantı düzenledi. Tecrübeli teknik adam futbolcularına ;

' Ben bahane üretmem, mazeretlere sığınmam. Elimdeki imkânlarla en iyisini yapmak için savaşırım. Bu dönemde takımı bana teslim eden yönetime, bana destek olan taraftara borcumu daha fazla çalışarak, daha fazla savaşarak ödeyeceğim. Lige çok daha güçlü döneceğiz. Çok önemli eksiklerimiz var. Zaman da aleyhimize işliyor. Ancak burası Fenerbahçe. Her zorluğu aşacak, takımı ayağa kaldıracak inanca ve güce sahibiz. Zor ve yoğun bir fikstür bizi bekliyor. Ben bütün bu durumu bilerek görevi kabul ettim. Futbolcular da bu süreçte üzerlerine düşeni yapacak. Bu yolda yürümek isteyenler bizimle olacak. ' ifadelerini kullanarak futbolcularına seslendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal