Fenerbahçe'de İsmail Kartal, gelecek sezon yardımcı hoca olmayı kabul etmedi!

Fenerbahçe'nin yeni sezon için Joachim Löw ile görüşmelere başlaması sonrasında İsmail Kartal'ın gelecek sezon için Alman teknik adamın yardımcısı olmayı kabul etmediği ortaya çıktı.

08.03.2022-12:02 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-17:28)

Süper Lig'de oynan Trabzonspor derbisinde Ali Koç stada gelmemişti. Maçın ardından Almanya'ya gitme kararı alan Ali Koç'un, Löw ile görüşeceği ve yeni sezon için hocaya imza attırması gündemde. Löw'ü takımın başına gelmesi halinde İsmail Kartal'ın ise, Alman çalıştırıcının yardımcısı olması planlanmakta. Fakat İsmail Kartal'ın bu teklife olumlu bakmadığı öğrenildi.

Teklife tepki gösterdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın yeni sezon için Löw ile görüşülürken gelecek sezon için kendisine sunulan yardımcılık görevine tepki gösterdiği belirtiliyor. Genel anlamda herkesin, 'Löw gelirse İsmail Kartal yardımcısı olur' ifadelerine yer verdiği konuşuluyor. Fakat İsmail Kartal'ın, 'Ben bir teknik direktörüm. Kimsenin ikinci adamı olmak istemiyorum.' dediği öğrenildi. Yapılan bu açıklamalar büyük yankı uyandırdı.

İsmail Kartal, Ali Koç'a tepki gösterdi.

Sezon sonu görüşme olacak

İsmail Kartal geleceği ile alakalı olarak sezon sonunda Başkan Ali Koç ile görüşme yapacak. Bu arada 60 yaşındaki çalıştırıcı, 8 lig karşılaşmasında 15 puan toplayarak 1.88 puan ortalaması yakalarken, 17 karşılaşmada 28 puan toplayıp 1.65'lik ortalama yapan Vitor Pereira'yı gerisinde bırakmış oldu. 

Fenerbahçe'de bu sezon işler yolunda gitmezken sarı lacivertliler yine sezonu kupasız sona erdirecek. Sarı lacivertlilerin uzun zamandır kupa başarısı gösterememesi nedeniyle Başkan Ali Koç'a sert tepkiler geliyor. Bu anlamda Ali Koç'un gelecek sezon için takımın başına etkili bir ismi getirerek üzerinde baskıyı azaltmak istediği ifade edilmekte. Bu anlamda Fenerbahçeli taraftarlar yaşanan gelişmeleri büyük bir dikkatle takip ediyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal