Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Arda Turan'ı Barcelona maçının kadrosuna almadı!

Galatasaray'ın, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda dünya devi Barcelona ile oynayacağı maçın kadrosuna Domenec Torrent, tecrübeli futbolcu Arda Turan'ı dahil etmedi.

08.03.2022-11:35 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-11:46)

Süper Lig'de aldığı başarısız sonuçlar ve  Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Galatasaray'da bu sezon yönetime ve takıma yoğun tepkiler geliyor. Bu sezon takımda tek hedef olarak UEFA Avrupa Ligi kalmış durumda. UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turunda zorlu Barcelona maçına çıkacak olan takımda karşılaşma öncesi yaşanan gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor. Sarı kırmızılılarda Domenec Torrent'in, zorlu maç öncesi aldığı karar büyük yankı uyandırdı. Domenec Torrent, Barcelona ile oynanacak olan maçın kadrosuna Arda Turan'ı almadı.

Eski takımına karşı sahada olamayacak

2015-16 ve 2016-17 sezonlarında Barcelona formasını terleten Arda Turan'ın eski takımına karşı sahada olup olmayacağı merak konusu haline gelmişti. Futbolcu ile ilgili gelen son bilgilere göre ise Domenec Torrent, Arda Turan'ı zorlu maçın kadrosuna dahil etmeyecek. Fizik ve tempo olarak takım arkadaşlarının gerisinde kalan Arda Turan'ı hocasının yeterli bulmadığı aktarıldı.

Arda Turan, Barcelona kadrosuna dahil edilmeyecek.

İdmanlarda yer alıyor

Tecrübeli futbolcunun İspanya kafilesine dahil edilmesi beklenmezken, teknik adam Domenec Torrent tarafından Kayserispor, Göztepe, Çaykur Rize ve Konyaspor karşılaşmalarında 21 kişilik kadroya alınmayan Arda Turan, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takımla antrenmanlara çıkmaya devam etmekte.

Bu sezon özellikle süre aldığı dakikalarda sahada etkisiz bir görüntü çizen ve performansı eleştiri konusu haline gelen tecrübeli futbolcu Arda Turan ile ilgili gelişmeler gerek sarı kırmızılı taraftarlar gerek diğer futbolseverler tarafından merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal