Fenerbahçe'de İsmail Kartal Futbolculara Kötü Gidişatın Çözümünü Açıkladı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda takımın aldığı kötü sonuçların nedenini buldu. Futbolcularla bir araya geldi.

14.01.2022-13:56 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-13:56)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de geçtiğimiz haftalarda sezon başında takımın başına getirilen Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından takım bir süre teknik direktörsüz devam etmişti.

TARAFTARLAR BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ

Fenerbahçe'de arka arkaya alınan kötü sonuçların ardından sarı lacivertli taraftarlar Başkan Ali Koç ve futbolculara çok yoğun bir şekilde tepki göstermişti.

İSMAİL KARTAL TAKIMIN BAŞINA GETİRİLDİ

Başkan Ali Koç, son olarak takımdaki teknik direktör belirsizliğine el atarken, kulüpte daha önceden görev yapmış isimlerden biri olan İsmail Kartal'ı sezon sonuna kadar takımın başına getirmişti.


KÖTÜ GİDİŞATIN TESPİTİNİ YAPTI

Fenerbahçe'de Antalyaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde başlanırken sarı lacivertli ekipte gerçekleştirilen antrenmanın ardından İsmail Kartal futbolcularına kötü gidişatın nedenini açıkladı.

FUTBOLCULARA SÖYLEDİKLERİ...

Teknik Direktör İsmail Kartal, takımın son haftalarda aldığı kötü sonuçların nedenini ve bundan sonraki süreçte neler yapmaları gerektiği ile ilgili olarak futbolcularıyla yapmış olduğu görüşmede ;

' Sezonun bugüne kadarki bölümünü unutun. Kafanızdaki tüm kötü düşünceleri bir kenara bırakın. Sezonun ikinci yarısı önümüzde duruyor. Kaybedilmiş hiçbir şey yok. Eğer ümidimizi yitirirsek, Fenerbahçelilik ruhundan koparsak, işte bu sonun başlangıcı olur. Sizden ilk beklentim, maçlarda tüm enerjinizi sahaya yansıtmak. Arkamızda büyük Fenerbahçe taraftarı olacak. Bunu başardığımız anda her şey yoluna girecek. ' ifadelerini kullanarak futbolcularına moral depoladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal