05.04.2022-11:55 (Son Güncelleme:05.04.2022-12:12)


1

İsmail Kartal ile son dönemin en iyi performansını ortaya koyan Fenerbahçe'de sezon sonu yine her şeyin silbaştan olması gündemde. Löw başta olmak üzere yabancı teknik adam odaklanan kulüpte Emre Belözoğlu gibi İsmail Kartal'da iyi performans sergilemesine rağmen takımdan gönderilebilir.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de İsmail Kartal döneminde son 7 karşılaşmada gelen başarılı seri taraftarları epey bir mutlu etti. Ligde ikincilik için uğraş veren Fenerbahçe'de bir yandan da yeni teknik direktör çok konuşulan konulardan birisi oldu.



3

Başkan Ali Koç'un takımın başına ünlü bir teknik adamı getirmek istediği bilinirken sarı lacivertlilerin mevcut teknik direktörü İsmail Kartal'ın performansı ise kafaları karıştırmış durumda.



4

Herkesin gözü şimdilerde Alman teknik adam Löw'ün üzerinde hatta Başkan Ali Koç geçtiğimiz hafta bir açıklamada bulunarak yapılan görüşmeyi doğruladı. Fakat şimdilerde takımın performansını artıran, istikrarlı bir kadro yakalayan ve eldeki oyuncuları ayağa kaldıran bir süreç söz konusu.



5

İsmail Kartal, ikinci döneminde Fenerbahçe'de başarılı bir grafik yakalarken olumlu anlamda da herkesi hayrete düşürdü. Kartal'ın disiplinli, oyuncularıyla kurduğu iletişim ve takımın yükselen performansı sonrası kafa karışıklığı oldu. Konyaspor'la ikincilik yarışı veren ve Şampiyonlar Ligi biletini almak isteyen İsmail Kartal'lı Fenerbahçe'de kadro oturmuş durumda.



6

Bu anlamda İsmail Kartal'ın gelecek sezonda hali hazırda takımda işleri yoluna oturtmuşken kalması gündeme gelmekte.



7

Son olarak Ali Koç döneminin en iyi derecesini alan Emre Belözoğlu'nun kurduğu sistem Vitor Pereira ile tamamen dağılmış ve yine zirveden uzaklaşılmıştı.



8

O dönem Emre Belözoğlu ile yola devam edilmemesi Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisine neden olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR