05.04.2022-11:12 (Son Güncelleme:04.07.2022-17:59)


1

Rumen oyuncuyla ilgili önemli gelişmeler var

Rumen oyuncuyla ilgili önemli gelişmeler var

Sarı kırmızılılarda bu sezon en çok hayal kırıklığı olan isimlerden birisi de Morutan olmuştu. Son olarak oyuncuyla ilgili ise flaş gelişmeler yaşanıyor.



2

Eleştiri almıştı

Eleştiri almıştı

Galatasaray'a büyük umutlarla gelen fakat etkisiz performansıyla eleştiri konusu olan Rumen oyuncuya oldukça sürpriz bir talip çıkmış durumda.



3

Sürpriz talip çıktı

Sürpriz talip çıktı

Futbolcu tam olarak istenilen performansı ortaya koyamazken beklentilerin altında kaldı. Bu anlamda yaz transfer döneminde Olimpiu Morutan ile yolları ayrılması gündeme geliyor. Galatasaray'da yolların ayrılması gündeme gelen Olimpiu Morutan'a sürpriz bir talip çıktı. Birleşik Arap ekibi Al Ain'in, Olimpiu Morutan için kolları sıvadığı öğrenildi.



4

Maaşını sorun etmediler

Maaşını sorun etmediler

Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ain, Olimpiu Morutan'ı yakın takibe alırken Rumen futbolcuyu ülkesine göndermek isteyen sarı kırmızılıların bu isteğinin futbolcunun yüksek maaşı nedeniyle mümkün olmadığı aktarıldı. Ama Al Ain için 40.000 Euro'luk maaşın bir sorun teşkil etmeyeceği ve bu transferin gerçekleşebileceği öğrenildi.



5

Oyuncunun performansı

Oyuncunun performansı

Galatasaray formasıyla 38 karşılaşmaya çıkan Morutan 4 gol ve 5 asist yaptı.



6

Futbolcunun kariyeri

Futbolcunun kariyeri

Kariyerine ülkesi Romanya'nın Uni Cluj takımının altyapısında başlayan futbolcu sonrasında takımın A seviyesine yükseldi. Sonrasında ise FC Botosani kulübüne transfer oldu. FC Botosani takımında gösterdiği performansla kariyer çıkışını yakaladı ve ülkesinin önde gelen takımlarından FCSB'ye transfer oldu.



7

Sarı kırmızılılara gelişi

Sarı kırmızılılara gelişi

FCSB takımında oynadığı futbolla ise Galatasaray'ın dikkatini çekti ve yaz transfer döneminde Galatasaray'ın kadrosuna katıldı.



8

Çok yönlü bir isim

Çok yönlü bir isim

Ana mevkisi sağ kanat olan Morutan, on numara ve merkez orta saha olarak görev alabilmektedir.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR