Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Alanyaspor maçı öncesi futbolcularıyla kritik bir görüşme gerçekleştirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig'de oynayacakları Alanyaspor karşılaşması öncesinde futbolcularıyla görüştü.

11.03.2022-15:35 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-15:35)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta taraftarı önünde oynadığı Trabzonspor derbisinde sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Fenerbahçe rotasını Alanyaspor maçına çevirdi.

Hazırlıklar devam ediyor

Fenerbahçe'de hafta boyunca Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Alanyaspor karşılaşması öncesinde hazırlıklar devam etti.

Alanyaspor fenerbahçe maçı

İsmail Kartal'dan maç öncesi toplantı

Sarı lacivertlilerde Alanyaspor maçının hazırlıklarının gerçekleştirildiği antrenmanın ardından futbolcularıyla gerçekleştirdiği görüşmede ;

' Liderin 20 puan gerisinde yer almamıza rağmen Fenerbahçe’nin asla hedefsiz kalmayacağını gösterdik. 70 dakikadan fazla 10 kişi oynamamıza rağmen ortaya koyduğumuz mücadele ve taraftarımızla bütünleşmemiz, onlardan aldığımız destek, bizim için 1 puandan çok daha büyük kazanımlar oldu. Trabzonspor maçının bizim için dönüm noktası olduğunu söyleyebilirim. Bundan sonra yapmamız gereken, gücümüzü sadece iç sahada değil deplasmanda da göstermek. Yeni sistemin iyice oturmasıyla işleri yoluna koyduk. Benim için en sevindirici nokta ise tüm oyuncularımın Fenerbahçe formasının ağırlığını hissetmeleri. Hedefimiz lig ikinciliği ve bu sırada yer alan Konyaspor’la fark 5 puan. Üstelik bir sonraki hafta onlarla oynayacağız. Ligi istediğimiz noktada bitireceğimize inanıyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal