MHK'nın hakem kararlarının ardından Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler maçlara çıkmama kararı aldılar!

MHK'nın 13 hakemle ilgili aldığı karar sonrası kriz devam ediyor. Son olarak ise FIFA kokartlı Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler'in bu hafta atandıkları karşılaşmalarda görev almak istemedikleri aktarıldı.

11.03.2022-15:22 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-15:31)

MHK'nın 13 hakemle ilgili aldığı kararın Türk futbolundaki yankıları devam ederken, alınan karar sonrası Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler'den oldukça kritik bir hamle geldi. İki hakem Türkiye Futbol Federasyonu'na giderek görev almak istemediklerini MHK'ya bildirdi.

Görev almak istemediler

Merkez Hakem Kurulu'nun Süper Lig'de dikkat çeken isimlerin görevinin sonlandırması ardından yaşanan gelişmeler çok konuşuluyor. Merkez Hakem Kurulu'nun kararlarının ardından Mete Kalkavan istifasını sunmuştu. Mete Kalkavan'ın ardından diğer kritik hamle ise Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler'den geldi. İki hakem Türkiye Futbol Federasyonu'na görev almak istemediklerini bildirdi.

Bu hafta içi Manchester City ile Sporting Lizbon maçını yöneten ve gelişmelerden haberder olan hakem heyeti MHK'ya bu anlamda talepte bulundu. Bu nedenle hakem sayısının azlığı dolayısıyla geçen hafta ceza alması gerek Zorbay Küçük, Başakkşehir - Antalyaspor maçına atanmıştı.

Arda Kardeşler, görev almak istemedi.

2 Karşılaşmayı iade ettiler

Bu ikilinin iade ettiği maçlar ise Başekşehir - Antalyaspor ve Alanyaspor - Fenerbahçe maçları oldu. Kararın ardından Merkez Hakem Kurulu'nun tutumu merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal