22.09.2021-12:54 (Son Güncelleme:22.09.2021-13:13)


1

Fenerbahçe, Giresunspor hazırlıklarını sürdürürken kötü bir haberle sarsıldı. Sarı lacivertlilerde sakatlanan İrfan Can Kahveci'nin en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.



2

Sarı lacivertlilerde geçen haftalarda oynanan Sivasspor maçında sakatlanan İrfan Can Kahveci'den gelen kötü haber Fenerbahçe'de morallerin bozulmasına neden oldu.



3

Sarı lacivertlilerde geçen haftalarda oynanan Sivasspor maçında sakatlanan İrfan Can Kahveci'nin en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.



4

Bu haber takımda morallerin bozulmasına neden oldu. Vitor Pereira'nın bu doğrultuda kadrosunu şekillendirmesi bekleniyor.



5

Ayrıca İrfan Can Kahveci'nin de iyileşmek için bireysel bir çaba harcadığı ve yeşil sahalara sağlıklı bir şekilde dönmek için çok istekli olduğu aktarılıyor.



6

Yıldız futbolcu İrfan Can Kahveci'nin, Sırbistan'a özel bir tedavi görmek için gittiği öğrenildi. Samandıra'da tedavisine devam edilen futbolcunun sahalara 1 ay sonra döneceği aktarıldı. Fenerbahçe sağlık heyetinin futbolcunun hızlıca iyileşmesi için yoğun bir çaba harcadığı aktarılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR