Fenerbahçe'de Giresunspor Maçında Sakatlanan Serdar Dursun İçin Özel Maske Yapılacak!

Fenerbahçe'nin, Giresunspor karşılaşmasında elmacık kemiği kırılan Serdar Dursun için özel maske hazırlanacağı öğrenildi.

14.02.2022-17:18 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-17:27)

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, Giresunspor ile oynadığı karşılaşmada sarı lacivertlilerin golcü futbolcusu Serdar Dursun oyuna girer girmez talihsizlik yaşamıştı. Futbolcu oyuna girdiği gibi aldığı darbe sonrası büyük talihsizlik yaşamıştı. Futbolcu yaşadığı bu olayın ardından ameliyata alınmıştı. Serdar Dursun'un operasyonu çok başarılı geçerken, yüzüne platin takılmasına gerek kalmadığı aktarıldı. Serdar Dursun için özel bir maske yapılacağı ve çarşamba gününden itibaren takımla çalışmalara başlayacağı aktarıldı.

SLAVİA PRAG KARŞISINDA OYNAMA İHTİMALİ VAR

Bir ay boyunca futbolcunun bu özel maskeyi kullanacağı ve futbolcunun sahalardan uzak kalmayacak olmayacağı gelen bilgiler arasında yer almakta. Serdar Dursun'un da bu nedenle büyük sevinç yaşadığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.
Milli futbolcu, takımın teknik direktörü İsmail Kartal'ın görev vermesi haline UEFA Konferans Ligi'nde Slavia Prag karşısında formayı terletebilecek.


TAKIMI ENDİŞELENDİRDİ

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Serdar Dursun, Giresunspor maçında oyuna sonradan girerken karşılaşmaya girdiği gibi sakatlık geçirdi. Futbolcu yüzüne aldığı ağır darbe sonrasında apar topar hastaneye kaldırıldı. Futbolcunun sahadaki durumunu gören gerek Fenerbahçe takımı gerek Fenerbahçe taraftarları çok endişelendi. Bu anlamda  futbolcunun operasyonunun başarılı geçmesi gerek Fenerbahçe takımını gerek Fenerbahçeli taraftarları oldukça sevindirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal