03.03.2022-15:18 (Son Güncelleme:03.03.2022-15:30)


1

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de bu sezon istenildiği gibi geçmezken takımda en çok dikkat çeken isimlerin başında Arda Güler geliyor.



2

Genç yıldız bu sezon oynadığı maçlarda performansıyla ve sahadaki duruşuyla gerek Fenerbahçe taraftarları tarafından gerek diğer futbolseverler tarafından büyük alkış aldı.



3

Fenerbahçe'nin son olarak Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-1 yendiği karşılaşmada forma terleten genç yetenek sahadaki oyunuyla büyük ses getirdi.



4

Artık ilk 11'e girmeye başlayan futbolcu ile ilgili Fenerbahçe yönetiminden dikkat çeken bir karar geldi.



5

Kurallar gereği 18 yaşına giremeyen bir futbolcu ile en fazla 3 yıllık sözleşme imzalanabildiği için Arda Güler'in mukavelesinin 2025 yılına kadar uzatılması beklenmekte. Diğer yandan genç ismin maaşında bir miktar düzeltmeye gidilmesi hedeflenmekte. Arda Güler'in sezon sonuna kadar Fenerbahçe ile yeniden masaya oturacağı gelen haberler arasında.



6

Arda Güler, 18 yaşını doldurduğunda ise yeni sözleşmenin 5 yıl olarak güncellenmesi bekleniyor. Gelecek vadeden orta saha futbolcusunun ailesi de yeni sözleşmeye oldukça sıcak bakmakta.



7

Genç yetenek ile ilgili gelen önemli bilgilerden birisinin ise futbolcunun Fenerbahçe'nin kendisine olan ilgisinden aşırı memnun olduğu ve sarı lacivertli formayı uzun yıllar giymek istediği yönünde.



8

Bu anlamda futbolcunun iç transferiyle ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu. 17 yaşındaki futbolcu ana mevkisi olan on numara dışında merkez orta saha ve sağ kanat pozisyonunda görev alabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR