Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, Galatasaray derbisinde taraftarlardan son düdüğe kadar destek olmalarını istedi

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Galatasaray derbisi öncesinde taraftarlardan son ana kadar tribünde destek olmalarını istedi.

07.04.2022-09:22 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-10:26)

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesinde heyecan giderek artıyor.

İki ekipte de mücadelenin hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, taraftarlar Kadiköy'de oynanacak olan karşılaşmanın biletlerini satışa çıktından çok kısa bir süre sonra bitirdi.

Fenerbahçe'de bir süredir sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan ve geçtiğimiz günlerde oynanan Kayserispor karşılaşması ile birlikte yeniden formasına kavuşan Ferdi Kadıoğlu, derbi öncesi önemli açıklamalarda bulundu.


Ferdi Kadıoğlu, Galatasaray derbisi öncesinde kulüp televizyonuna mücadele ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Sakatlık sürecinde yaşadıklarım'

Yaşadığım sakatlık sürecinin benim açımdan gerçekten zor bir periyot olduğunu söyleyebilirim, çünkü o dönemlerde gayet formdaydım ve iyi maçlar çıkarmıştım, sakatlık çok yersiz oldu. O süreçte maalesef önemli maçları da kaçırmış oldum, bundan dolayı da çok üzgünüm. Yaşadığım sakatlık tabiki çok zor bir durum ancak bu olayın pozitif tarafına bakacak olursam eğer bu süreçte gerçekten çok fazla çalıştım. Fitness antrenörleriyle, doktorumuzla, fizyoterapistlerimizle beraber çok iyi bir şekilde bu süreci çok iyi bir şekilde yönettiğimizi söyleyebilirim. Bu sakatlık sürecinden sonra kendimi çok daha güçlü hissediyorum. Mutlu olduğum şey de son maçta(Kayserispor), son dakikalarda almış olduğum süre. Bizim açımızdan gerçek anlamda 4-0’lık çok güzel bir galibiyet oldu. Artık tamamen derbiye odaklandık. Şu an itibarıyla sabırsızlıkla hafta sonunu bekliyoruz. Dünyanın en büyük maçlarından birini oynayacağız ve hep birlikte neler olacağını göreceğiz.

'Teknik direktörümüz ile harika bir ilişkimiz var'

İsmail Kartal ile iyi bir iletişime sahip olduğumuz söyleyebilirim. O da bana sürekli olarak nasıl olduğumu, iyi olup olmadığımı, %100 hazır mıyım yoksa değil miyim, bunları soruyor. Ben de hocama ihtiyaç halinde her zaman hazır olduğumu söyledim. Kendisiyle bunları paylaştım. Kendimi şu an güçlü hissettiğimi söyleyebilirim. Benim açımdan bu sakatlık süreci pozitif bir süreç oldu ve herkesin de bu noktada bana çok fazla yardımı oldu. Beş haftalık bu sakatlık sürecinin ardından kendimi mutlu ve çok güçlü hissediyorum

'Taraftarlar sakatlık sürecimde beni destekledi'

Sakatlık sürecimde Fenerbahçe taraftarlarından çok güzel mesajlar aldım. Gerçekten mutluluk vericiydi. Taraftarlar ne zaman geri döneceğimi sordular. Bu güzel desteklerinden dolayı onlara gerçekten çok minnettarım. Benim için çok güzel bir histi, özellikle de bu sakatlık sürecinde beni düşünüyor olmaları beni çok mutlu etti.

'Derbiden en iyi sonucu almak istiyoruz'

Bu zamana kadar derbiyle ilgili yürüttüğümüz hazırlıklar gayet iyi gidiyor. Rakibimizin nasıl bir savunma yaptığına dair videolar izliyoruz. Nasıl hücum yaptıklarını inceliyoruz. Yapılan analizlerin ardından rakibimize karşı uygulayacağımız en iyi taktiğin ne olacağı yönünde konuşmalar yapıyoruz. Dünyanın en büyük derbilerinden bir tanesini oynayacağız. Her futbolcu böylesine güzel, böylesine harika bir atmosferde futbol oynamak ister. Bizler de hafta sonu oynayacağımız derbiden en iyi sonucu almak istiyoruz.


'Derbide taraftarları görmek için sabırsızlanıyoruz'

Henüz genç bir oyuncu olabilirim ama daha önce de kariyerimde oynamış olduğum büyük derbi karşılaşmaları oldu. Bu olay benim için muhteşem bir his. Taraftarlarımızın vereceği harika destekle sahada en iyi oyunu sergilemek istiyoruz. Dolu tribünler karşısında oynayacak olmak çok güzel bir duygu, taraftarlarımızın bizler için hazırladığı şeyleri görmek için sabırsızlanıyoruz.

'Milli Takım tercihim nedeniyle çok gururluyum'

Milli Takım tercihimi ülkemden, Türkiye'den yana kullandım. Benim ve ailem için bu çok büyük bir gurur oldu. Ailemin almış olduğum bu kararı desteklemiş olmalarından dolayı çok mutluyum. Sakatlığımdan dolayı oynanan son Milli maçlarda kadroda yer alamadım ve bunun için çok üzgünüm. Umarım Türk Milli Takımıyla birlikte çok fazla maç oynarım. Milli formayı giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Umuyorum ki Milli Takım Teknik Direktörümüz haziranda beni çağırır, ben de katılırım.

'Derbide taraftarlarımızdan tek isteğim...'

Galatasaray derbisinde taraftarlarımızdan tek isteğim maçın son düdüğüne kadar bize desteklerini hiç bırakmamaları. Onların bize destek olacağına eminim şimdiden onlara çok teşekkür ediyorum. Bu arada son maçlarda da bize muhteşem bir destek verdiler, bu yüzden hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. Umuyorum Galatasaray maçında taraftarlarımızın desteğiyle beraber güçlü ve pozitif bir enerjiyi saha içinde sergileme imkanı yakalarız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal