Sofiane Feghouli Galatasaray'dan gitti mi, takımdan ayrıldı mı?

Galatasaray futbolcusu olan Sofiane Feghouli 'nin Galatasaray takımından ayrıldığı konuşuluyor. Sofiane Feghouli ,Galatasaray'dan gitti mi,takımdan ayrıldı mı?detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

07.04.2022-02:09 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-02:17) Sofiane Feghouli Galatasaray'dan gitti mi, takımdan ayrıldı mı?

1989 yılında Fransa'da doğmuş ama aslen Cezayirli olan Sofiane Feghouli, 1,78 metre boyundadır.Cezayir milli takımında sol kanat,orta sağda oynamakla kariyer adımına başlamıştır.İlk golünü 17 yaşında atan Sofiane , kariyer basamaklarını tırmanmaya devam ederken, Valencia,Almeira ve West Ham 'de oynayarak en son transferini'de 2017-2018 yıllarında Galatasaray'da forma giyerek kariyerinde apayrı bir başlangıç yapmıştır.

Galatasaray

Sofiane Feghouli Galatasaray'dan gitti mi, takımdan ayrıldı mı?


Takımdan ayrıldığı konuşuılan Sofiane Feghouli'nin ,gündeme bomba etkisi yaratmış durumda.Galatasaray takımının fanatikleri araştırmalara başlamış durumda.

Galatasaray takımında şampiyonluklar yaşayan yıldız oyuncunun sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacağı konuşuluyor.Aynı zamanda kaptanlardan birisi olan yıldız oyuncu,sakatlanmasının ardından önümüzdeki Fenerbahçe derbisin'de forma giyemeyeceğini açıklamıştı.Yüksek maaşlar kazanan Sofiane Feghouli ,sezon sonunda takımdan ayrılacağı kesinleşmiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal