08.09.2021-16:57 (Son Güncelleme:08.09.2021-16:57)


1

Ekvador Milli Takımı'nda bulunan Fenerbahçeli yıldız futbolcu Enner Valencia'nın, Sivas maçına yetişme ihtimalinin zor olması Fenerbahçe'de panik oluşturdu.



2

Bu bölgede Enner Valencia, etkili futboluyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ekvadorlu golcü attığı gollerle takımının son maçlardaki gol yükünü çekmişti. Attığı gollerle büyük ses getiren ve Fenerbahçeli taraftarların daha da sevgisini kazanan futbolcudan, Fenerbahçeli taraftarları ve Fenerbahçe'yi tedirgin gelen haberler geldi.



3

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin gol silahı Enner Valencia, milli maçlar için yurtdışına gitmişti. Ekvadorlu futbolcunun ülkesinin Pazartesi günü Şili milli maçında formayı terletmesi bekleniyor. Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia, bu maçın ardından 3 gün sonra (perşembeyi cumaya bağlayan gece 01.30'da) Uruguay deplasmanında sahada olacak.



4

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu, ertesi gün direkt uçuş bulabilme ihtimali olsa da yaklaşık 17.5 saatlik uçak yolculuğunun ardından Pazar günü saat 17.00'de başlayacak olan Sivasspor mücadelesinde sahaya çıkması zor olarak görünüyor.



5

Bu anlamda futbolcunun maça çıkmasının zor görünmesi, Fenerbahçe takımını ve Fenerbahçeli taraftarları endişelendirdi. Zorlu maçta Ekvadorlu yıldız futbolcudan yararlanamayacak olma durumu camiayı tedirgin ediyor.



6

Fenerbahçe'de bu sezon çıktığı 3 resmi karşılaşmada 5 kez ağları sarsan Valencia'nın yol yorgunluğu nedeniyle maçta sahne alamayacak olma durumu Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Vitor Pereira'yı düşündürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR