24.12.2021-11:18 (Son Güncelleme:24.12.2021-11:39)


1

Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak zirveden uzaklaşan takımda genç yıldız Burak Kapacak'ın maçta oynamaması dikkat çekti. Futbolcu sahada yer almaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de Fransız ekibi Bordeaux'un elinden son dakikada alınarak 1 milyon 360 bin euro bedel karşılığında yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olan fakat geride kalan 18 lig karşılaşmasında süre alamayan Burak Kapacak, bu sezon takımın teknik direktörü Vitor Pereira yönetiminde hiç süre alamadı.



3

Futbolcunun, Vitor Pereira'nın takımdan ayrılması sonrası Fatih Karagümrük maçında forma giymesi beklenirken genç yetenek bu maçta da göre alamadı. Bunun üzerine gözler futbolcuya çevrildi. Burak Kapacak oynanan mücadelede sahada yer almaması ile ilgili açıklamalara yer verdi.



4

Fenerbahçe'de takımın başında Zeki Murat Göle bulunurken, çalıştırıcının Burak Kapacak'a skor olarak takımın önde olması halinde forma sözü verdiği aktarıldı. Burak Kapacak maça arkadaşlarını davet ettiğini ve neden şans bulamadığı ile ilgili, 'Vallahi hiç bilemiyorum ki... Kısmet diyelim. Ama sonuç iyi gitseydi oynayacaktım. Hocamız sonuç iyi giderse beni oyuna sokacağını söylemişti ama olmadı işte' ifadelerine yer verdi.



5

Fenerbahçe, Bursaspor'dan genç yeteneği çok büyük umutlarla transfer etmişti. Yeşil beyazlı ekipte gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran futbolcu ile Bordeaux'da çok yakından ilgilenmişti. Fakat Fenerbahçe elini hızlı tutup genç yeteneği kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı futbolcudan bu sezon hiç yararlanamamış olması ise eleştirileri beraberinde getirdi.



6

Forma şansı bulamaması nedeniyle herkesten fazla üzüldüğünü aktaran 22 yaşındaki yıldız futbolcu, Zeki Murat Göle'nin kendisine Yeni Malatya ve kupadaki Afjet Afyonspor maçları için kendisini hazır tutması gerektiğini söylediği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR