18.03.2022-12:18 (Son Güncelleme:01.07.2022-17:03)


1

Geçtiğimiz sezon alışık olmadığı sağ bek pozisyonunda görev aldığında oldukça başarılı bir performans sergileyen Bright Osayi Samuel oynadığı futbolla büyük bir beğeni toplamıştı.



2

Gelecek sezon mutlak şampiyon olmak isteyen takımda transfer anlamında kritik hamleler geliyor. Sarı lacivertlilerde transfer anlamında geleceği merak konusu olan isimlerden birisi de Osayi Samuel oldu.



3

Futbolcuyla ilgili yaşanan gelişmeler büyük yankı uyandırmış durumda. Son olarak Fenerbahçe'de futbolcuyla ilgili alınan karar ise çok konuşuluyor.



4

Fenerbahçe'de mecburiyetten dolayı normalde hücumcu olan Brigh Osayi - Samuel sağ bek pozisyonunda forma giymeye başladı. Futbolcunun bu bölgedeki başarılı futbolu oldukça dikkat çekti.



5

Yıldız isimle İngiliz ekiplerinden talipler de arttı. Fenerbahçe yönetimi ise Osayı için şu anda hiçbir takımda pazarlık masasına oturmuyor. Futbolcu ile ilgili verecek kararı ise net olarak yeni teknik adamın vermesi beklenmekte. Fakat 24 yaşındaki futbolcunun kariyerine Fenerbahçe'de devam etmesi halinde ise gelecek sezon için önde değil sağ bekte oynamasına karar kılındı.



6

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki sağ kanat futbolcusu Osayi Samuel futbola İngiltere'nin Blackpool takımında başladı. Ardından sergilediği performansla ülkenin QPR takımının yolunu tuttu.



7

2021'in ara transfer döneminde ise Fenerbahçe'ye transfer oldu. Ana mevkisi sağ kanat olan Nijeryalı futbolcu yan mevki olarak sol kanat ve sağ bek pozisyonlarında forma terletebiliyor.



8

Son olarak ise futbolcunun Fenerbahçe'deki geleceği ile ilgili gelişmeler sarı lacivertli taraftarlar tarafından dikkatle takip edilmekte.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR