05.03.2022-13:38 (Son Güncelleme:05.03.2022-13:55)


1

Fenerbahçe'de son maçlarda gösterdiği performansla birçok takımın transfer listesinde bulunan Arda Güler'in sözleşmesi için sarı lacivertliler anlaşmaya vardı.



2

Fenerbahçe'de son haftalarda gösterdiği performansla gerek sarı lacivertlilerde gerek diğer takımlar tarafından hayranlıkla izlenen Arda Güler hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor.



3

Futbolcunun gösterdiği performans öncelikle Fenerbahçe taraftarları olmak üzere diğer taraftarlar tarafından büyük alkış almıştı. Son olarak ise Arda Güler'den taraftarı sevindiren haber geldi. Arda Güler'in yeni sözleşme için Fenerbahçe ile anlaştığı öğrenildi.



4

Fenerbahçe daha önce takımdaki genç yeteneği Ömer Faruk Beyaz ile anlaşmada hızlı davranmamış ve futbolcu Stuttgart'a gitmişti. Bu sefer aynı hatanın Arda Güler konusunda yapılmadığı vurgulandı.



5

Fenerbahçe'nin Arda Güler, henüz 18 yaşını doldurmadığı için 3 yıllık sözleşme imzalayacağı aktarıldı.



6

Arda Güler, 18 yaşını doldurduğunda ise sözleşmesi 5 yıla tamamlanacak. Normal şartlarda Arda Güler'in sözleşmesi 2023 yılının haziran ayında sona erecek. Bu sezon Süper Lig'de ve Avrupa'da toplam sadece 2'si ilk 11 olmak üzere 9 karşılaşmaya çıkan Arda Güler 2 asist yaptı ve kendisine verilen şansları çok iyi değerlendirdi.



7

Kısa süre içerisinde taraftarların sevgilisi haline gelen genç futbolcu sahadaki olgunluğu, topa hakimiyeti ve fiziksel özellikleriyle Fenerbahçe'nin bu sezonki en büyük kazancı olduğunu ortaya koymuş oldu.



8

Bu anlamda futbolcuyla ilgili gelişmeler merakla takip edilmeye devam edilmekte. Arda Güler'e Fenerbahçe ve Türk futbolu tarafından geleceğin yıldızı olarak bakılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR