05.03.2022-13:06 (Son Güncelleme:05.03.2022-13:19)


1

Beşiktaş gelecek sezon için Rusya'dan ayrılmaya karar veren ve Zenit formasını terleten Brezilyalı yıldız futbolcu Claudinho ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.



2

Bu anlamda sürpriz isimleri gündemine alan Beşiktaş'ta son olarak göze kestirilen futbolcu ise Rusya'nın Zenit takımından ayrılmaya veren Claudinho oldu.



3

Rusya'nın, Ukrayna'yı işgali sonrası ülkeden yabancı futbolcular bir bir ayrılıyor. Bunlardan birisi de Brezilyalı futbolcu Claudinho oldu. Futbolcunun birçok Avrupa takımının listesinde olduğu ilgilenirken futbolcuyla Beşiktaş'ın da ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



4

Beşiktaş yönetiminin Brezilyalı futbolcunun menajeriyle temasa geçtiği ise gelen bir başka bilgiler arasında yer almakta.



5

Zenit takımında bu sezon 21 karşılaşmada 9 gol atan ve 4 kez asist yapan Brezilyalı futbolcu sadece 10 numara mevkiinde değil, forvet arkası ve zaman zaman sol kanatta da görev alabilmekte. Yönetimin bu nedenle şartları zorladığı aktarılıyor.



6

Kariyerine Santos takımında başlayan Brezilyalı ardından Corinthians'ın yolunu tuttu. Futbolcunun sonraki adresi ise bir başka Brezilya ekibi Ponte Preta oldu.



7

Futbolcu sonrasında ise Brezilya'nın RB Bragantino takımının yolunu tuttu. Yaz transfer döneminde ise Rus ekibi Zenit'e geldi.



8

25 yaşındaki on numara güncel olarak Brezilya Milli Takımı'nın oyuncusu konumunda. Futbolcu ile ilgili yakın zamanda önemli transfer gelişmelerinin yaşanması söz konusu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR