05.03.2022-12:29 (Son Güncelleme:05.03.2022-12:46)


1

Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder bir dönem formasını terlettiği Inter'in efsaneler gecesinde A Milli Takım'ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu hakkında övgü dolu sözlerde bulundu.



2

Bir dönem Galatasaray formasını terleten ve oynadığı futbolla gerek sarı kırmızılı taraftarların gerek diğer futbolseverlerin hayranlıkla izlediği isimlerden birisi olan Wesley Sneijder'den dikkat çeken haberler geliyor.



3

Yıldız futbolcu son olarak Inter'in organize ettiği efsaneler gecesine katıldı. Futbolcunun gecede yaptığı açıklamalar ve özellikle A Milli Takım'ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu ile ilgili sözleri büyük yankı uyandırdı.



4

İtalyan devi Inter'in gecesine katılan Wesley Sneijder yaptığı açıklamada, '8 yıl sonra buraya döndüm. Statta bazı şeylerin değiştiğini gördüm. Uzun zamandır görüşmediğim kişileri görmek iyi. Burada olmaktan mutluyum.'



5

Hollandalı eski efsane futbolcu devam eden açıklamalarında, Inter'de şimdilerde en beğendiği futbolcunun sorulması üzerine, ''Hakan Çalhanoğlu'' yanıtını verdi. Sneijder, 'Takım için çalışma mentalitesi var. Güven var. Bir takım olduklarını görebilirsiniz.'



6

Bir dönem ülkemizde Galatasaray formasını da terleten Wesley Sneijder, oynadığı futbolla ülkemizde iz bırakan futbolculardan birisi olmuştu. Wesley Sneijder kariyerinde çok önemli takımların formasını terletti.



7

Ajax, Real Madrid, Inter ve Galatasaray formalarını giyen futbolcu son olarak ise Katar ekibi Al-Gharafa'da oynadı. Kariyerinde ise 1 kez Şampiyonlar Ligi, 1 kez İspanyol Şampiyonluğu, 1 kez İtalya Ligi, 2 kez Hollanda Ligi ve 2 kez Türkiye Süper Lig'i şampiyonluğu var. Ayrıca 3 kez Türkiye Kupası'nı ve 3 kez Türkiye Süper Kupası'nı kazandı.



8

Galatasaray'ın eski futbolcusu ile ilgili gelişmeler Türk futbolseverler tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR