05.03.2022-12:05 (Son Güncelleme:05.03.2022-12:19)


1

Fenerbahçe'nin Vitor Pereira ile yollarını ayırmasının ardından Clarence Seedorf ile ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarıldı.



2

Hollandalı eski efsane futbolcu Clarance Seedorf ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.



3

Fenerbahçe'nin, Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yollarını ayırmasının ardından Clarence Seedorf'u takımın başına getirmek için ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Ortaya çıkan gerçek büyük yankı uyandırdı.



4

Fenerbahçe'nin Vitor Pereira ile yolların ayırmasının ardından sezon sonuna kadar takımın başında bulunması için Seedorf'a teklif götürdüğü gelen bilgiler arasında yer aldı.



5

Vitor Pereira'nın ayrılığının ardından Fenerbahçe'de birçok yabancı teknik adamın adı gündeme gelmekteyken onlardan birisi ise Hollandalı efsane olmuş oldu.



6

Son olarak Kamerun Milli Takımı'nı çalıştıran ve 2019'dan beri ise boşta olan Hollandalı teknik adama sarı lacivertliler tarafından 720 bin Euro önerildiği belirtiliyor. Seedorf'un bu teklife olumlu baktığı fakat son anda pürüzler nedeniyle anlaşmanın gerçekleşmediği öğrenildi.



7

Öte yandan Seedorf'un sosyal medyadan yaptığı son açıklamalar futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Seedorf yaptığı açıklamada, 'Müslüman aileye katılmamı kutlayan tüm güzel mesajlara özel teşekkürler. Dünyadaki tüm kardeşlere, özellikle de bana İslam'ın anlamını daha derinlemesine öğreten sevimli Sophia'ma katılmaktan çok mutlu ve memnunum.



8

'Adımı değiştirmedim ve ailem tarafından verilen Clarence Seedorf adını taşımaya devam edeceğim! Dünyadaki herkese sevgilerimi gönderiyorum.' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR