Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın iç transferi için yönetim harekete geçti!

Fenerbahçe'nin as kalecisi Altay Bayındır, sergilediği performansla pek çok takımın transfer radarına girmişti. Başarılı file bekçisi için Fenerbahçe'den ise son olarak dikkat çeken bir hamle geldi. Kanarya ile 1 yıl sözleşmesi kalan oyuncu için yeni bir sözleşme daha imzalanacak.

08.06.2022-16:52 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-17:02)

Sarı lacivertlilerde bu sezon en çok dikkat çeken isimlerden birisi de Altay Bayındır oldu. File bekçisi sakatlığını atlatmasının ardından sahada ortaya koyduğu performansla gerek sarı lacivertli taraftarların gerek diğer futbolseverlerin oldukça ilgisini çekti. Yıldız ismin transferde adı pek çok önemli takımla da geçiyor. Fenerbahçe ise oyuncunun geleceği hakkında işini şansa bırakmak istemiyor.

Kanaryada flaş hamle geldi

Gelen son bilgilere göre Fenerbahçe yıldız eldiveni Altay Bayındır'ın kontratını uzatacak. Yönetim oyuncunun sözleşmesi bitmeden hızlı davranmak istiyor.

Ön görüşmeler yapıldı

Sarı lacivertlilerin erken davranarak yıldız isimle ön görüşmelerde bulunduğu ve bu görüşmelerin gayet olumlu sürdüğü gelen bilgiler arasında yer alıyor. Oyuncu ile ise planlanan sözleşme süresinin 4 yıl olduğu aktarıldı. 

Şampiyonluk istiyor

Altay Bayındır'ın Fenerbahçe ile kupalar kazanmadan asla ayrılmak istemediği ve mutlaka şampiyonluk kupasını kanaryada kaldırmak istediği belirtilmekte. Başarılı milli kaleci geçtiğimiz sezonun bir bölümünü sakat geçirirken 39 lig maçının 24'ünde forma giymişti ve 20 gol yemişti. 10 karşılaşmada ise kalesini gole kapatmayı başarmıştı.

File bekçisi için kritik karar geldi.

Kalecinin kariyeri

Futbol hayatına Bursaspor altyapısında başlayan Altay, ardından Arabayatağı takımının altyapısına transfer oldu. Sonrasında ise Bursa Yol takımına gitti. Ardından ise Ankaragücü'ne transfer oldu. Ankaragücü'nde 2019 yılında sergilediği performansla dikkat çeken file bekçisi o sezonun yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Sonrasında ise Fenerbahçe formasıyla sergilediği performansla takımın sevilen isimlerinden biris haline geldi. Kalecinin geleceği ile ilgili vereceği karar ise merak konusu haline geldi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal