11.02.2022-11:38 (Son Güncelleme:11.02.2022-11:53)


1

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de bu sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle girilirken takımda gerek alınan kötü sonuçlar gerek kötü gidişat sonrası kulübün başkanı Ali Koç'a her geçen gün tepkiler büyüyor.



2

Tepkilerin yoğun bir şekilde arttığı Ali Koç'un seçime gidilmesi yönünde camiada yoğun bir talep var. Fakat Ali Koç'un seçime gitmeye yanaşmadığı gelen bilgiler arasında yer alıyordu.



3

Fenerbahçe'de Ali Koç'un seçime gitmesi için son olarak kritik adımlar atıldığı aktarıldı.



4

Sarı lacivertlileri önümüzdeki zamanlarda son derece tansiyonu yüksek günler beklemekte. Taraftarlardan gelen yoğun istifa çağrılarına kulağını kapatan Başkan Ali Koç'a bir süredir camianın önde gelen isimlerinden de erken seçim baskısı yapılmaya başlandı.



5

Fakat Başkan Ali Koç geçtiğimiz gün Yüksek Divan Kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, istifa veya seçimin kesinlikle gündemlerinde olmadığını belirtmişti. Bunun ardından kongre üyelerinden son derece çarpıcı bir karar geldi.



6

Kongre üyeleri kişisel olarak kulübe ve yönetimine bir an önce istifa ederek seçime gitmesi için ihbarname göndermekteler.



7

Gelen son bilgilere göre gönderilen ihbarnamelerde gerekçe olarak ise sarı lacivertlilerin kulübünün son 4 yılda tarihinin en kötü dönemini geçiriyor olması aktarıldı.



8

Kongre üyelerinin bu tarihi hamlesinin ardından taraftar grupları da Başkan Ali Koç ve yönetiminin istifa etmesi için imza kampanyası başlattığı ifade edildi. Tribünlerden gelen istifa seslerinin artık daha somut taleplerle gündeme gelmesi sonrası Başkan Ali Koç'un ve yönetimin nasıl bir tavır alacağı merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR