30.10.2021-14:05 (Son Güncelleme:30.10.2021-14:29)


1

Fenerbahçe, aradığı golcüyü bir türlü duramadı. Takıma Ali Koç döneminde katılan forvetlerden bir türlü istenen verim alınamadı.



2

Fenerbahçe'de Ali Koç döneminde forvet olarak tam 12 futbolcu transfer edildi. Bu futbolcular; Roberto Soldado, Islam Slimani, Mevlüt Erdinç, Vedat Muriqi, Max Kruse, Mbwana Samatta, Kemal Ademi, Papiss Cisse, Michael Frey, Enner Valencia, Serdar Dursun ve Mergim Berisha, toplamda 315 maçta 89 gol attı.



3

Sarı lacivertlilerde özellikle geçen sezon forvet futbolcusu Mbwana Samatta çok yoğun bir şekilde eleştiriliyordu. Bu sezon Belçika ekiplerinden Antwerp'e transfer olan futbolcu gayet başarılı performans sergiliyor.



4

Sarı lacivertlilerde futbolcu ile yolların ayrılmasının ardından Alman futbolcu Mergim Berisha transfer edildi. Büyük umutlarla transfer olan Alman genç yıldız, sarı lacivertlilertde henüz istenen formu tutturamadı.



5

Öte yandan takımın bir başka forveti Serdar Dursun da istenilen düzeye bir türlü gelemedi.



6

Fenerbahçe'de forvetlerde olan bu problem camiayı ve düşündürüyor. Fenerbahçe'de çözüme kavuşmayan golcü problemi nedeniyle Ali Koç eleştiri oklarını üzerine çekmeye devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR