Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor Maçıyla İlgili Rıdvan Dilmen Değerlendirmelerde Bulundu!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında Yeni Malatyaspor'u 2-0'lık skorla geçmesini bildi. Karşılaşmanın ardından Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken değerlendirmeler geldi.

27.12.2021-10:44 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-11:16)

Sarı lacivertliler, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Yeni Malatyaspor'u 2-0'lık skorla yendi. Maçın ardından Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken açıklamalar geldi.
Süper Lig'in 19. haftasında sarı lacivertliler, Yeni Malatyaspor ile karşılaştıla. Karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-0'lık galibiyeti ile sonuçlandı. Alınan bu galibiyet uzun süredir ligde galibiyet alamayan Fenerbahçe takımında ve Fenerbahçeli taraftarlarda keyifleri yerine getirdi. Fenerbahçe galibiyet alırken maça taraftarların Fenerbahçe yönetimi ve futbolcuları hakkında yaptığı protestolar damga vurdu. Fenerbahçe tribünlerinden yoğun bir şekilde yönetimi istifaya çağrısı geldi. Ayrıca taraftarlar Fenerbahçeli bazı futbolcuları da ıslıkladı. Yaşananlarla ilgili Rıdvan Dilmen açıklamalarda bulundu.



ÜNLÜ YORUMCU MAÇI YORUMLADI

Fenerbahçe'nin, Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendiği maçın ardından ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'den dikkat çekecek açıklamalar geldi. Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe taraftarının zaman zaman tepki gösterdiği Mert Hakan Yandaş ve Fenerbahçe yönetimi hakkında açıklamalar yaptı.
Rıdvan Dilmen maç ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Taraftarın bir reaksiyonu oldu. Futbolcuların kulakları taraftarda tabi yönetim de nasibini aldı. Yüzün eskidiği zaman taraftarın en çok tepki gösterdiği oyuncu olursun. Bugün de top her ayağına geldiğinde, Mert Hakan'a tribünde bir tepki vardı. Ama benim en çok beğendiğim oyuncu Mert Hakan'dı. Etkili ve eforlu bir oyun oynadı.'
'Etkili bir oyun oynadı, gol kaçırdı. Nedense taraftar Mert Hakan'a takılmış, bu çok sıkıntılı bir durum. Protesto olabilir ama bir oyuncuya haksız bir protestoyu ilk kez gördüm.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal