27.10.2021-17:05 (Son Güncelleme:29.10.2021-12:09)


1

Yeni sezona Vitor Pereira yönetiminde giren Fenerbahçe Portekizli teknik adam ile büyük hayal kırıklığına uğradı. Sarı lacivertlilerin Portekizli teknik adamın yerine Andriy Shechenko'yu getirmek istediği öğrenildi.



2

Fenerbahçe yeni sezona Portekizli teknik adam Vitor Pereira önderliğinde şampiyonluk parolasıyla başladı. Fakat takımda gidişat hiç iyi değil. Özellikle son maçlarda alınan kritik mağlubiyetler büyük tepkilere yol açtı.



3

Ayrıca Fenerbahçe'nin, Avrupa'da da gruplarda puan kayıpları yaşaması büyük tepki çekti. Yönetimin bu anlamda elini hızlı tuttuğu ve bu sezonda şampiyonluktan olmamak için devre arasında takımın başına Andriy Shevchenko'yu getirmeyi planlıyor.



4

Sarı lacivertlilerde hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da işlerin yolunda gitmemesi nedeniyle takımın çalıştırıcısı Portekizli teknik adam Vitor Pereira eleştiri oklarını üzerine çekti. Kulislerde Portekizli teknik adamla önümüzdeki zamanlarda büyük ihtimalle yolların ayrılacağı konuşuluyor. Teknik adamın yerine ise çok sürpriz bir isim gündeme alınıyor.



5

Fenerbahçe sırasıyla Konyaspor, Kayseri ve Antwerp maçlarına çıkacak. Ardından ise Galatasaray derbisine çıkacak. Eğer Vitor Pereira bu maçlarda başarılı olamazsa yerine ilk düşünülen ismin başarılı Ukraynalı futbol adamı Andriy Shevchenko olduğu öğrenildi.



6

Andriy Shechenko, 5 yıl Ukrayna Milli Takımı'nı çalıştırdı. EURO 2020'de takımı çeyrek finale yükseltti. İngiltere'ye ise 4-0 kaybetti. 45 yaşındaki hoca şuan boşta bulunuyor. Teknik adamın oyun tarzı ise 4-3-3 ve 4-1-4-1 dizilişi şeklinde.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR